Снимка, Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Ангел Лазаров

Основател и Председател на УС на Института по НЛП

Ангел Лазаров е дипломиран в Русия като инженер – механик в Тулския Политехнически Институт. Година по-рано започва да се занимава с международна търговия, внос – износ на стоки между България и Русия. От 1994 ръководи собствена компания за производство и дистрибуция на месни продукти. Търсейки работещи методи, които да му помогнат в работата с хора попада на НЛП (Невролингвистично програмиране). Силно впечатлен от метода започва проучване кое е мястото, където да получи най-добра квалификация. Избира Русия, защото там НЛП от 80-те години навлиза във всички области на живота и бизнеса. Когато се връща в България използва наученото и се посвещава изцяло на НЛП.

.

Излъжи ме, ако можеш

Без доверие животът е тъжен. Не можем да правим успешен бизнес, ако не се доверяваме на своите партньори, колеги, подчинени, висшестоящи.

Щастието е невъзможно, ако не се доверяваме на интимния си партньор и приятелите си.

Затова е от изключително значение да знаем на кого можем да се доверим и на кого не.

Като разпознаваме истината и лъжата ще можем да се обградим с хора, които имат силата и смелостта да ни казват истината!

Имам 20 години опит в работата с хора, 11 от които изследвам задълбочено вербалното и невербалното им поведение. Отне ми дълго време, за да разуча опита на руските и американските специални служби. Така проверих на практика и систематизирах 7 основни признака в речта на човек, по които можем да разпознаем лъжата. Ще ги споделя с теб на този семинар.

Програма:

  1. Критерии, по които да определим дали конкретно поведение е лъжа или не
  2. Как и защо човек лъже
  3. Какво се случва в главата и тялото на човек, когато той лъже. Как това ни позволява да разпознаем лъжата
  4. 7 основни признака в начина на говорене, по които можем да разпознаем, че човек лъже

 

.