Димитър Жечев - Димо

Димитър Жечев – Димо

В работата си Димо набляга на преживяването на потиснати емоции, което води до вътрешна свобода и покой. За целта използва няколко метода – Работа с представители – Семейни констелации, работа с тяло – Ошо Ребалансинг, Тантра, Транзесенс, Дзен консултиране, работа с вътрешното дете. Общото за тях е голямата дълбочина на работа, където са корените на страданието, медитативния подход, вдъхновен от индийския мистик Ошо и приемащата среда. Работи като терапевт от 2007 година.

Страница: www.dimo.bg

Въведение в Тантра

Тантра набира все по-голяма популярност в днешно време, а също и криворазбраност за съжаление. Често името Тантра се използва за неща, които не са тантрични.

Колко общо има Тантра със секса и какво всъщност е Тантра е първият въпрос, на който ще потърсим заедно отговор. Тантра достига много дълбоко и затова притежава завидна сила, за чието преживяване е необходима здрава основа.

Второто нещо, което ще направим е да потърсим тази основа и в останалото време, ще се отдадем на кратко леко тантрично преживяване. В този семинар няма да има събличане, специално дишане и дълбоки практики, както и секс. Ще бъде едно взаимно търсене и преживяване, водено от Димо, гарнирано със съвсем малко теория.