Йосифа Стоянова

Йосифа Стоянова

Йосифа  учи астрология в Оксфорд. Цял живот се занимава с мотивациите, нагласите и отношенията между хората, както и с комуникацията в най-широк план. Интересува се от процеса на доверяване и т. нар . counselling art, или ” изкуството на доверието и напътствието”, в което се вписват много съвременни практики, които не могат да бъдат заменени от машините.  Връзките са едни от тях и заемат централно място и роля в театъра на живота.

„Обича ме? Не ме обича?“ или как да задаваме въпроси към звездите

Зигмунд Фройд е казал: „Не се избираме случайно един друг. Срещаме само тези, които вече съществуват в нашето подсъзнание.“

Можем да кажем също, че не се избираме случайно един друг, срещаме само тези, които съществуват вече в нашата астрологична карта.

Как предпочитаме да изживеем връзката си – стихийно, неосъзнато, без да знаем накъде ни води и кои сме ние, или да осъзнаем ролите си, енергиите на подсъзнателното, на характерите и личностните си проекции. “We are all searching for someone whose demons play well with ours.” (Heidi R. Kling)

Когато искаме да разберем по-добре една връзка и да бъдем по-щастливи и успешни в нея, по истински и верни на себе си, астрологията може много да ни помогне. Тя ни дава не само отговорите, рецептите, разказа, тя ни кара да задаваме на астролога или сами за себе си много същностни и важни въпроси, да търсим дълбоко в себе си, в спомените, сънищата и мечтите своите проектирани желания и нужди. От астрологията можем да научим много за избора си на партньор и за вида на връзката си, нейния потенциал и развитие.