Маргарита Асадурова

Маргарита Асадурова

Маргарита се дипломира в Софийския университет на тема иновативни комуникации  и работи няколко години в медиите. От журналист до изпълнителен продуцент на тв филм, тя практикува в някои от най- големите и престижни медии като вестник Капитал, Дарик радио, лайфстайл списания и телевизия. По време на работата си в областта на рекламата и брандинга на продукти и услуги, тя е един от създателите на националната реклама на България „Отворени врати към отворени сърца“, излъчвана по CNN и Euronews. Усъвършенства увлечението си по дизайна в Националната художествена академия и с голяма страст специализира в модната журналистика, като редактор в най-голямата световна модна марка, издавана в България до момента. След обучение и практика към водеща консултантска фирма в Лондон през 2007 г. основава първото студио за индивидуални  анализи на цветовете и личния стил в България, My Beautiful I. Като експерт визуална комуникация работи със стотици индивидуални клиенти, води корпоративни обучения из цялата страна и с екип от съмишленици създава иновативна програма за Автентична публична комуникация.

5-те мита за красотата, които ни пречат да бъдем щастливи

Темата за красотата е изключитено богата на предразсъдъци и вярвания, които далеч надхвърлят постановката “90-60-90”. Фалшивите митове, свързани с нея, са проникнали в ежедневието ни на неподозирани нива и ни пречат да преживяваме радостта, с която тя е заредена.

Независимо дали ни вълнува или се чувстваме далече от нея, красотата присъства в живота ни като отправна точка за много от мотивациите и действията ни. Как да я разпознаем скритите отношения към нея в живота си, които ни пречат да преживеем пълния си потенциал? Как да открием собствения си тип красота?