Росица Георгиева

Росица Георгиева

Росица Георгиева е изследовател, водещ и пътешественик. След 15 години работа за правителствени и международни организации, тя посвещава усилията си на търсенето на ефективни механизми за по-качествен начин на живот. Вярва че, радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш отдаден, присъстващ и буден във всеки момент. Последните 10 години изучава различни техники за работа с пространството: фенг шуй, енергийно изчистване дома и кристалотерапия.  Ученичка е на Мери Даймънд и на Яп Чен Хай – един от малкото гранд майстори в света.  От 2007 г. има реализирани над 500 проекта в България, Гърция и САЩ. Продължава да пътува, да учи и да преподава при всяка възможност.

rositsa@spaceandrituals.com
rositsa@fengshui.bg

Да изпразним чекмеджетата

Човешкият дух се нуждае от тишина и спокойствие. Домът е място, където повече от всичко имаме нужда да ограничим суматохата и стреса на ежедневието. Духовната цялост на дома е почитана от нашите предци и защитавана чрез специални ритуали, чиито ценно знание е запазено и до днес. Това са техниките за енергийно изчистване на пространството.

Всичко което се случва в дома или офиса ни има определена вибрация и излъчва вълни, така както камъче, което пада в спокойна вода. То се отпечатва върху стените, мебелите, растенията  и хората в това пространство. Повтарящите се модели, спорове, депресивни състояния и събитията, които са силно емоционално наситени и са резултат от травматични преживявания като дълго боледуване, смърт на близки хора, развод, оставят отпечатък върху пространството и човешкото био поле. Техниките за енергийно изчистване на пространството могат да ни помогнат да съживим тези застояли енергии и да създадем хармонична атмосфера.