Весела Ангелова

Весела Ангелова

Ако  името определя характера на човек, то  Весела е точно весела. Обича смеха, свежите хора и … много обича да танцува.

Носи новаторски и предприемачески дух, който постоянно я подтиква да избира пътища в живота, по които още никой не е минавал.  След като завършва икономическото си образование, започва да се занимава с частен бизнес в сферата на рекламата. Любопитството й към живота, философията, и духовността я отвеждат не веднъж при различни учители, където усвоява методи и практики за самопознание, духовно и личностно развитие.

Преди четири години решава да съчетае своя бизнес опит с най-голямата си страст танците и духовността и създава практика за свободно изразяване чрез танц, който с гордост нарича „Жива вълна“. Практиката се разраства изключително бързо и днес „Жива вълна“ е школа за свободен танц, която има повече от 15 фасилитатора, водещи сесии в няколко български града, а също и извън България.

Мечтай, обичай и танцувай - танцово-медитативна практика

Всички мечтаем, нали!

Все повече и повече се отваряме за това да дадем воля на желанията си и да отключим сърцето, така че то да ни води по пътя на живота.

Знаем, че любовта е есенцията на щастието – ясно е – няма щастие, без да да обичаме това което правим, това което имаме, това което сме.

Всичко това е прекрасно…казано, но дали  умеем да го приложим в ежедневието си и то в онова – бурното, динамичното, провокиращото сетивата, ума и нервите ни!?

Ще танцуваме в тази сесия, за да съберем сърцето, ума и тялото си в едно.

Затова – за да бъдем в ритъм със себе си, с обкръжаващия ни свят и да не спираме да чуваме откъде звучи мелодията на мечтата ни.

Свободният танц е мощен механизъм за себеизследване и себеразвитие.

Това, че ни носи удоволствие и забвление не бива да ни кара да пренебрегваме силата му. Не – танцът е много важна част от живота ни.

Танцът може да направи чудеса с нас.

Елате и танцувайте така, както никога досега!

Повече за практиката: www.livewave.info