Здравейте, приятели на фестивал Свободата да бъдеш,

По всичко изглежда, че на 25ти април няма да имаме свободата да бъдем заедно. И затова променяме датата на фестивала. Новата дата е 27ми юни.

Тя е достатъчно отдалечена във времето и се надяваме, че дотогава всичко това ще е един лош спомен зад гърба ни и ще се върнем към живота, от който толкова се оплаквахме доскоро:).

На 27ми юни ще ви очакваме в Интер Експо Център на среща с 32 от най-добрите психолози, терапевти и мотивационни лектори, защото всички ние ще имаме нужда от тях в този момент.

А дотогава се пазете, пазете и близките си, наслаждавайте на времето, прекарано с тях и го използвайте по най-добрия възможен начин.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

Билетът за пълната програма на стойност 40 лева дава достъп на участника до всички лекции и практики по време на Събитието, както са обявени в програмата, до запълване капацитета на съответната зала. За зала Витоша – до запълване на местата в десния сектор на залата.

При максималното запълване на капацитета на залата за конкретна лекция/практика, Участникът има възможност да посети други лекции/практики, в съответния часови пояс или да присъства като правостоящ.

Билетът за зала Витоша на стойност 30 лева, дава достъп само до лекциите в зала Витоша с гарантирано място в левия сектор на залата.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между “Билет за пълната програма” и “Билет само за зала Витоша”

Най-общо казано, първите билети дават избор, но не дават гаранция за място за конкретна лекция. При максималното запълване на капацитета на залата за конкретна лекция/практика, Участникът има възможност да посети други лекции/практики, в съответния часови пояс или да присъства като правостоящ.

Вторите билети не дават възможност за избор, но притежателите им имат гарантирани места в левия сектор на Зала Витоша.

Мога ли да купя билет на място в деня на фестивала?

За последните 11 издания билетите свършваха далеч преди събитието и нямаше възможност за купуване на място. Затова, ако искате да присъствате на лекциите и семинарите, не чакайте дълго, а заявете билета си сега.

Какъв е начинът на плащане на билета?

Може да платите билета си по банков път, на каса на Изипей, банкомат или Epay. Избраният начин на плащане се посочва в заявката/поръчката на билет. Срокът за заплащане е 2 работни дни след заявката.

В случай че желатете да получите фактура и заплащате билета като юридическо лице, моля да изберете начин на плащане “Банков превод”.

Как да поръчам билет?

Билетите се поръчват през сайта на фестивала в меню Билети.

Стъпки:
1. Изберете билет и количество.
2. Изберете бутон Поръчайте.
3. Попълнете формата като впишете име и фамилия, актуален имейл и телефон и натиснете бутон Напред.
4. На екрана Ви се визуализира информацията за четирите начина на плащане. Изберете между Банков превод или плащане с Еpay/EasyPay/B-pay
5. Ако изберете плащане с Еpay/EasyPay/B-pay, ще се зареди допълнителен процес. Ако искате да платите с Epay попълнете данните в първия отворен прозорец. Ако искате да платите с EasyPay изберете В брой на каса и запишете кода за плащане. С него ще можете да платите на всяка каса на EasyPay в страната. Ако искате да платите на банкомат изберете последния бутон Банкомат и запишете Код на търговеца и Код на плащане.
Ако не заплатите билета си в срок от два работни дни, регистрацията Ви се анулира.

Платих билета си. Какво следва след това?

След успешно плащане ще получите потвърждаващ имейл от нас, в който ще има линк към билета ви. Разпечатайте го и го носете с вас на събитието. Срещу него ще получите пропуск за залите. Ако не намирате този имейл в пощата си след заплащането, първо проверете дали не се е скрил в “спам” папката. 

Потвърждаващите имейли се изпращат незабавно при плащане с изипей, ипей или банкомат. А при плащане по банков път се изпращат в края на работния ден или в началото на следващия.

Мога ли да преотстъпя билета си?

Независимо, че са поименни, билетите могат да бъдат преотстъпвани на друго лице, без да е необходимо да информирате Организатора и без да се налага смяна на името.