JustBe ритрийт

VII издание

х-л Лион Боровец | 9-11 юни 2023

Ще дишаме, ще се движим, ще се смеем, ще танцуваме, ще медитираме и ще свирим на барабани. Защото всички имаме нужда от това!

JustBe Colibri

Какво включва ритрийтът?

Програма

9 юни 2023 (петък)

15:00– 17:00 Практика

Проф. д-р Десислава Бощнакова

Проф. д-р Десислава Бошнакова | Смехотерапия

За целите на смеенето, аз ще се подготвя с активности, които да водят до смях. Вие ще трябва да се подготвите също, защото ще трябва да съберете сили, за да се смеете. Поставям си високи цели, както винаги в този живот, за да може каквото и да постигнем, да е по-близо до високото

17:15 – 19:15 Практика

Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн | Психотехники за вътрешен баланс

В практическото си занятие Любомир Розенщайн събира в увлекателен комплекс едни от най-полезните и най-лесно приложими във всекидневието упражнения за психичен тренинг и укрепване на вътрешната издръжливост в условията на стрес.

20:00

10 юни 2023 (събота)

8:00 - 9:00

11:15-13:15 Практика

Георги Христов | Жертва или творец (лексикон за възрастни)

Практическо занимание с писане и колажи
Жертва или Творец? Две ключови житейски състояния, за които уж знаем всичко, но дали наистина е така! Лексиконът за възрастни задава въпроси, за да може всеки да разбира в какво състояние пребивава. Заниманието не дава отговори, а насочва към саморефлексия и човек много ясно разбира дали живее като жертва или поема отговорност за изборите си и твори живота си!

14:15-16:15 Практика

Десислава Писарова

Десислава Писарова | Водя, следвам или …кое е третото?

Арттерапия за взаимоотношения
Каним ви да посветите този уъркшоп на важно за вас взаимоотношение, независимо дали другият човек присъства. Творческият процес помага по един лек и забавен начин да разберем повече за себе си и връзката с важен човек. Чрез различни практики, движение и арт материали ще изследваме динамиката водя-следвам и ще си припомним магичното ТРЕТО, което поддържа баланса.

16:30-18:30 Практика

Ирина Драголова

Ирина Драголова | Научи се да казваш "Не"

Чрез различни упражнения и техники от гещалт терапията и семейните констелации ще изследваме и осъзнаваме какви са нашите външни и вътрешни граници, какво ни спира да ги поставяме, какви са нашите потребности, страхове и модели в слагането на тези граници. И отново този процес ще е "учене чрез преживяване".

20:00

11 юни 2023 (неделя)

8:00 - 9:00

9:00-10:00 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Smart Walk

Ходеща медитативна практика, която ще ни зареди с енергия и креативност.

10:00-12:00 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Ритъм терапия

Ритъм терапията ни помага за достигане до по-дълбоко самоопознаване и състояние на „събуден ум“ чрез предизвикване на синхронизирана мозъчна активност и ще ни даде възможност да се освободим от негативните емоции, кризи и емоционални травм

Цена

Цената е 440 лева на човек при настаняване в двойна стая и 480 лева при настаняване в единична стая. При избор на двойна стая следва да посочите и името на втория участник.

Цената включва участие в практиките и 2 нощувки със закуска и вечеря. Напитки и обяд не са включени. Транспортът е самостоятелен. Необходимо е удобно облекло и собствена йога постелка.

Начин на плащане

Плащането се прави до 2 работни дни след регистрацията – по банков път, на каса на Изипей, през банкомат, Epay или с кредитна карта.

Можете да изберете да платите сега пълната сума или само аванс за запазване на мястото. Във втория случай доплащането се прави до 1-ви юни 2023.

Място и дата

Пролетният JustBe ритрийт ще се проведе в х-л Лион**** в Боровец от 9 до 11 юни 2023 (петък до неделя).

Имате въпроси?

Пишете ни на info@justbe.bg или ни се обадете на 0887 18 17 17.