Виталност

 

Твоето тяло е 75% ВОДА!

 

Ти Заслужаваш най-чистата KANGEN вода отвътре и отвън!

Защото водата е КЛЮЧ към живота.

Тя регулира всички процеси в тялото и осигурява правилното функциониране на нервната система и мозъка.

Йонизаторът KANGEN променя чешмяната вода в чиста алкална водородна вода, наситена с много антиоксиданти (повече от всеки плод и зеленчук), които са донори на електрони и неутрализират всеки свободен радикал.

KANGEN водата е лека за консумация и не се усеща подуване. Тя достига до всички клетки в тялото до 12 минути, което помага при отпадналост и недостиг на енергия.

Научно е доказано, че раковите клетки не могат да се размножават в алкална среда. KANGEN водата води до алкализиране на тялото и приема на повече кислород, тъй като е с високо pH.

Пиенето на вода KANGEN действа ефективно при подпомагане на тялото да се възстанови от дехидратация и многобройните заболявания свързани с нея. По този начин тя спомага за неутрализиране на излишната киселинност, почиства натрупаните шлаки и токсини и стимулира изгарянето на мазнини.

Знаете ли че по време на душ тялото поема до 7 чаши вода през кожата, когато е дехидратирано. Вода, наситена с хлор (изключително вреден за човека) и други вредни примеси, които могат да отключат много алергии.

АНЕСПА душа пречиства на 100% водата и я минерализира за истинско СПА преживяване.

АНЕСПА е луксозното бижу, което заслужава всяка дама!

За Контакти: 0897 897344 Илияна Павлова

0877682898 Милена Иванова