НЛП Тренинг Център

 

НЛП Тренинг Център е единственият акредитиран в България сертифициращ център от Международната Академия за тренинг и коучинг с НЛП (The International Trainers and Coaching Academy of NLP – ITCA), създадена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП). Компанията е основана в България от Магдалена Николова през 2009 г.

 

Вече над 15 години НЛП Тренинг Център организира и провежда: 

  • Eдинственият в България, акредитиран от Международната Академия за тренинг и коучинг с НЛП сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“, посветен на ефективните модели на Невро лингвистичното програмиране и на уменията от коучинг подхода. 
  • Сертификационен курс „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения”
  • Индивидуални бизнес коучинг сесии за лидерство с НЛП подход
  • НЛП корпоративни тренинги в сферата на презентационни умения, преговори, комуникация, управление на стреса, промяна на ограничаващи вярвания в екипа, работа по визия и ценности на компанията, промяна чрез разказване на истории и метафори
  • Мотивационни събития и мотивационни речи за Високи постижения в екипа и компанията

 

Магдалена Николова, НЛП треньор в НЛП Тренинг Център, е магистър по

организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология,  невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода. Магдалена е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер във всички нива на НЛП – Практик, Мастер, Треньор. Тя е сертифициран бизнес коуч от първия в света институт по коучинг „Coaches Training Institute“, САЩ, акредитиран коуч от ICF (Международната коуч федерация) и съосновател на клона на Международната коуч федерация в България. Магдалена е била преподавател в областта на  крос-културно лидерство и стилове на ефективния лидер в Лозанския университет, Швейцария, в Софийски университет, България и е вдъхновяващ мотивационен лектор в корпоративни събития. С 20 години практически опит в областта на организационна психология, бизнес коучинг за лидерство и НЛП подход, тя работи с лидери от различни националности от корпоративна среда, предприемачи, личности с кауза. Резултатите от работата й с НЛП  и коучинг за лидерство на ниво изпълнителни, финансови и търговски директори е в над 500 компании и организации в държавата.

Магдалена Николова е Магията на НЛП и коучинг подхода в България.

За повече информация за сертификационните курсове на НЛП Тренинг Център www.nlpcenter.org