ПриРодата

 

Ръчно изработени сапуни с билки ПриРодата:

Подходящи за бебета, баня, ръце, плаж, тяло, бръснене, домашни любимци, за почистване на копринени и вълнени тъкани. Използвам изцяло съставки на растителна основа. Резултатът е 100 % биоразградим, благ, веган сапун. Основните ценни масла, които влагам, са: зехтин, какао, кокос, жожоба, рицин, карите. Обогатявам с маслени извлеци от мащерка, риган, жълт кантарион, бял равнец, лайка, събирани по ливадите на Тетевенския балкан. Също – с масла от невен и розмарин. Тези билкови масла додават мекота и нежност, а също здравина и еластичност на кожата. Комбинирам със свойствата и уханията на етерични масла от: българска роза Дамасцена, лавандула, портокал, розмарин, бергамот, лимонова трева, канела, чаено дърво, евкалипт. В някои от сапуните добавям и ексфолианти. Сапуните са с необходимата твърдост и в същото време нежни към кожата, която почистват отлично. И не само – помагат естествената влага да се задържа в кожата и я подхранват. Нежни са и към косата, без да я пресушават. Препоръчителни са при проблемна, дори с инфектирани рани, кожа. Нежни, енергизиращи, подхранващи, почистващи, антибактериални, ексфолиращи. И супер икономични сапуни.

 

Лесно можете да ме откриете на тел. 0879 628 900, както и на адрес: https://www.facebook.com/Здраве-и-хубост-с-ПриРодата-281801002504349. В страничката ми съм представила почти всички продукти, които съм сътворила. С много внимание, отдаденост и Любов. Както сапуни, така и широка гама от мехлеми и балсами, предназначени за поддържане, възстановяване и нежна грижа за най-големия орган в нашето тяло – нашата кожа. Също – и хранителни добавки.

 

Казвам се Стефанка Любомирова и ползвам продуктите, които сътворявам. Може и да ви звучи нескромно, но препоръчвам за всеки. Те са изцяло естествени и здравословни. И разработени с любов и радост.

Уча се всеки миг.

 

Заповядайте

 

ПриРодата е запазена марка 2023 – 2032.