Училище на живота

Училището на Живота е уникална в света трансформационна програма за по-лек и изобилен живот. Състои се от 15 нива. Ползите, които носи за участниците, са отвъд пределите на очакваното поради уникалната си формула – поддържането на изключително висока постоянна енергия за всички ученици. На всеки урок се активират различни теми, които се интегрират на дълбоко ниво до следващия урок чрез различни механизми. Училището създава и поддържа среда на любов, радост и забавление, чрез които неусетно се освобождава творческия потенциал на човека, за да достигне максималната си реализация. Така той изгражда за себе си един по-добър, красив и изобилен живот, докато се забавлява с приятели.

 

ПОЛЗИ:

Физическо ниво: отваряне към изобилието, лекота на случването на нещата в живота (сякаш някой започва да подава правилните хора на правилните места), намаляване на теглото (без спазване на диета), силна енергия и добро настроение, подобрено физическо здраве, разгръщане на сексуалната и творческа енергия, подмладяване.

Емоционално ниво: чувство за свобода, любов и щастие, лекота в отношенията, нови истински приятелства, усещане за света като красив и пълен с възможности, бързо излизане от сложни ситуации, емоционален баланс, хармония.

Ментално ниво: кристална яснота, решителност, лична отговорностфокус, гъвкавост, високи резултати, креативност, изграждане на лидерски умения за епохата на 21 век, чувство за екипност и подкрепа, обща цел и принадлежност към един добър свят, лекота, висока самооценка, приемане на хората.

Духовно ниво: живот в безусловна любов, чувство за дълбока удовлетвореностсвързване с мисията на животаквантов скок в съзнанието, тишина и свобода.

http://school-oflife.eu