Флавон суперхрани

 

Кои са Флавон?
🌼Продуктите на унгарската компания Флавон (Flavon) са плод на научните постижения на двама големи унгарски учени физиолози, единият от които е нобелов лауреат и откривател на витамин C – Това е Алберт Сент-Дьорди, а неговият ученик професор Золтан Диня е човекът, който седи зад разработката на всички продукти на Флавон.
🌼Flavon са комплексни, пълноценни суперконцентрати от узрели на слънцето плодове, зеленчуци и берита, получени чрез иновативен метод на студено вакуумно пресоване.
🌼Продуктите на Флавон имат най-високо съдържание на фитонутриенти, в най-концентрирана форма и най-висока степен на биодостъпност и бионаличност сред подобните продукти на световния пазар.
🌼Продуктите на Flavon попълват дефицитите по-най добрия начин, благодарение на огромното си разнообразие от съставки и перфектното им усвояване, и също така действат детоксикиращо за организма.
🌼 Флавон суперхрани са подходящи за всички възрасти: от бременни майки, деца, хора в напреднала възраст, учащи, спортисти, хора , подложени на силна физическа или умствена дейност!

За повече информация:
Инстаграм : @flavon_inspiration
Тел. 0889428941