Център за съзидателно мислене „Делфи”

Център за съзидателно мислене „Делфи” представя новата книга на Аида Марковска и Ваня Кънева „Богатството ни приляга”.

Тази книга е и начало, също и своеобразен венец на техния труд по отношение на позитивната нагласа към изобилието в живота. Тя е начало, защото е първата им книга, която издават съвместно, а също и венец, защото тя обобщава резултат от ефективно проведени десет Училища по изобилие и … (мъдрост, радост, управление на времето, интуиция, екипна работа и т.н.).

Книгата поднася с лекота и много усмивка опитът на двете авторки по отношение на трите основни стълба на изобилния от красиви усещания живот: силата на рода и семейството, позитивната нагласа към битието и съзидателния светоглед; носи ни разказа за изобилната реалност, в която пребиваваме. Затваряйки последните ѝ страници в читателя остава чувство на лекота, вдъхновение и желание за творчески труд.

За да се срещнете с авторите и да получите още информация за създаването на книгата, за Школите по родова терапия и по съзидателно мислене, за необходимостта да бъдем спокойни и мъдри в бурните ни времена и не на последно място, за да имате книгата с два автографа, заповядайте на фестивал „Свободата да бъдеш” на 13 април в София, Интер експо център.

Книгата може да се закупи от сайта: www.eleyos.com

А повече за авторите ще намерите на www.aida.bg  и  www.blagodenstvie.bg