Аида Марковска

Аида Марковска

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г.  Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България. Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“, основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

JustBe есенен ритрийт

Да изследваме сами рода си чрез родова скица

Практическо занимание, част от Есенния JustBe Ритрийт, 12-14 ноември, х-л Лион, Боровец

Родовата скица или геносоциограмата е важен инструмент в родовата терапия и в изучаването на рода и травмите му.

С помощта на няколко лесни правила и познания ще ви преподам и науча как да съставите сами своята родова скица, ще разберете по какъв начин в нея се виждат родовите отношения и проблемите, които отработваме от родов характер.

Да направим сами геносоциограма на рода е интересно, но и полезно, защото чрез този инструмент с проследяват потоците на родова енергия и силата, с която те ни захранват.

Нужни са ви цветни моливи, лист А3, линия и гума. Разбира се и основни знания за вашето семейство и род: имена, дати на раждане и смърт, на брак, на важни събития в рода, родови легенди и истории, професиите на роднините и т.н.

От там нататък родовата скица става ваш спътник в изучаването на родовата история.

Участие в предишни издания на фестивалa

Професията- призвание или родова повеля. Как да открием и работим това, което ни вдъхновява?

25.10.2020 – Интер Експо Център

Запис от есенното издание на фестивала – откъс

“Какъв ще станеш като порастеш?“ – ни питаха в детството. И най-желаните занимания тогава бяха пилот, моряк, пожарникар, шофьор, лекар… Все професии, свързани с предизвикателства, действия, с помощ и съдействие. След това, вече пораснали, ние ставаме музиканти, учители, счетоводители, работници, чиновници. Защо и как това се случва с нас? Има ли родова повеля за съдбата ни в професионален план – как да я прозрем, да я приемем или да я преобразим в нещо по-желано, модерно, различно – нещо по-наше лично? Възможно ли е. Нека със спокойствие поговорим по тези теми – професионалният ни избор като част от родовата съдба