Анна Тодорова

Анна Тодорова

Анна Тодорова е магистър по клинична психотерапия и специалист по травма терапия и зависимости. Завършила е University of Phoenix, Аризона, САЩ и има опит като психотерапевт в Lifewell Behavioral Wellness, Финикс, Аризона с опит в груповата и индивидуална психотерапия. Анна взима решението да се завърне в България и да отвори лична практика през Октомври 2015, защото вярва, че може да бъде полезна с уменията си тук, като въведе класически и иновативни психотерапевтични интервенции. Анна е акредитирана по стандартите на CACREP, който е златния стандарт за психотерапевтично обучение в САЩ.

Паническите атаки: Как да ги разпознаем, как да помогнем на себе си и другите.

“Паническите атаки имат множество симптоми от рода на желание за бягство, ускорен пулс, затруднено дишане, чувство, че умираш или че имаш инфаркт, чувство за нереалност, вкочанена челюст, буца в гърлото, силно гадене, чувство, че нещо лошо ще се случи, замаяност, усещане, че може да припаднеш всеки момент и много други.

В лекцията ще ви науча да идентифицирате паническите атаки, ще разберете защо и как се появяват и разбира се, ще ви науча на техники за справяне с атаките, включително техники за успокояване на тялото; идентифициране и промяна на нездравословни мисли, както и техники от метода Майндфулнес.”