Анна тодорова

Анна-Тодорова

Анна Тодорова е магистър по клинична психотерапия и специалист по травма терапия и зависимости. Завършила е University of Phoenix, Аризона, САЩ и има опит като психотерапевт в Lifewell Behavioral Wellness, Финикс, Аризона с опит в груповата и индивидуална психотерапия. Анна взима решението да се завърне в България и да отвори лична практика през Октомври 2015, защото вярва, че може да бъде полезна с уменията си тук, като въведе класически и иновативни психотерапевтични интервенции. Анна е акредитирана по стандартите на CACREP, който е златния стандарт за психотерапевтично обучение в САЩ.

Психосоматика – когато тялото говори

Какво ни казва тялото чрез различните симптоми.

Когато имаме реални медицински симптоми, като главоболии, стомашно- чревно проблеми, безсъние и много други, но докторите не могат установят първопричината е важно да проверим дали симптоматиката не идва от психологическото ни състояние. 

Модерното общество харесва идеята, че можем чрез начина си на мислене да бъдем по- здрави. Когато не се чувстваме добре си казваме, че трябва да имаме по- добро преразположение, за да се възстановим. Но обществото тепърва започва да се осъзнава, колко често правим обратното- несъзнателно се разболяваме чрез начина си на мислене. В лекцията ще научите какво е психосоматика и как да си помогнем.