BeFit

 

Ние сме верига дрогерии Би Фит. Ние не искаме просто да правим магазини, а да предложим на клиентите красиво и приятно изживяване, докато запълват потребността си от ежедневно необходими продукти.

Предлагаме на нашите клиенти над 15 000 продукта в различни раздели с уникално изживяване в магазините ни. За потребителите на виртуалният Би Фит (онлайн магазина ни) предлагаме богата информация, бързи и качествени услуги.

Най-важното за всеки човек е да е здрав. От здравето ни зависи щастието и пълноценния живот. Всеки по един или друг начин се стреми да поддържа тялото и духа си здрави, а ние имаме мисия да Ви бъдем подкрепа и помощник в ежедневието. В нашите магазини ще намерите лекарства без рецепта и много продукти за алтернативна медицина като шуслерови соли, масла за вътрешна употреба, хомеопатични продукти, билки и много други. Имаме разнообразие от био, натурална, медицинска козметика за цялото семейство. Също така здравословни, специализирани и супер храни. 

Защо да изберете нас:

Ние сме реални. Двете ни дрогерии работят всеки ден за Вас и когато ни позвъните на 070010118, разговаряте с консултантите от нашите магазини, които са на смяна.

Ние сме обучени. Консултантите в BeFit имат медицинско образование и необходимата подготовка, за да Ви бъдат максимално полезни.

Стоката е налична. Артикулите, които купувате се намират на рафтовете в нашите дрогерии.

Информацията е актуална. При запитване за определен продукт, нашият консултант го взима от рафта и го държи в ръцете си, докато разговаря с Вас.

Ние сме бързи. Стремим се да доставим стоката максимално бързо. Имаме специална доставка за гр. София, която гарантира изпълнение в рамките на работния ден.

Всяка една част от тази концепция е тест за нас. Тест за правилното отношение към клиента, за Доверието, за смелостта да бъдеш Откровен, за усещането на Приятелство.

www.befit.bg