Биляна Савова

Биляна Савова

“Аз съм Биляна Савова.

Идеолог и визионер на програмата План да Бъда / Plan to Be и най-новият ми проект, еднодневната програма 8for8 / one day to be. Собственик и креативен директор на Plan2B Creative Studio за създаване на визуални продукти, дългогодишен арт директор на списание EVA и основател на фондация “МС – Мога Сам”. Носител на наградите “Жена на годината, категория общество / 2016”, “Будител на 2018”, “Вдъхновител / 2018”. Лектор в семинарите TEDxVitosha, “Свободата да бъдеш”, форум “Дълголетие”, както и в редица корпоративни мотивационни събития на UniCredit Bulbank, Ernst &Young България, Bosch България, She is the One / Dir.bg, See It Be It / NobleGraphics, “Трансформация” / OM Yoga & Generator и др.

Седем поредни години, под шапката на фондация “МС – Мога Сам”, организирам летни семинари на различни теми свързани със здравето. Но поради ситуацията, в която живеем в момента, тази година летният семинар се пренесе във виртуалното пространство под формата на YouTube канал, наречен „Мога Сам / Зная Как“

Правя всичко с огромна отговорност към хората, които ми се доверяват и с удовлетворение мога да отбележа, че тези, които ме следват отбелязват сериозни промени и успехи в стремежа си към пълноценно здраве и щастлив живот. 

 

8 инструмента

Двучасова практика, част от Летния JustBe Ритрийт, 27-29 август, х-л Лион, Боровец

 

За да се съхраним в екстремните си ситуации, за да останем на себе си, за да не губим ума си или поне бързо да го възвръщаме е добре всеки ден да отделяме малко време, за да създаваме в себе си механизма на осъзнатостта.

Ще ви дам 8 инструмента, с които при постоянство, дисциплина и грижа към себе си ще можете да изградите тази изключителна система за вътрешно съхранение, която да може да преобразува енергиите, които не са добри за вас в такива, които да вършат само добра и полезна работа.

И най-важното – интелигентният механизъм, който ще изградите ще се включва сам в режим „съхранение“ полезен за вас, винаги когато усети, че сте извън нормата си на добра кондиция и радост от живота.

Участие в предишни издания на фестивалa

Час по осъзнаване

или какво формирах в себе си, което ме съхранява

24.10. 2020 – Интер Експо Център

Запис от есенното издание на фестивала – откъс

Осъзнаването не измервам с време. И живеенето не измервам с време.

Ако трябва да ги измервам, го правя с други неща. Със смисъл, с доброта, с удовлетворение, с любов.С действията и с изборите, които правя.

Всеки ден. Защото да живея осъзнато е най-голямата благодат.

А вие имате ли нужда от осъзнаване? Познавате ли силата на духа си? Знаете ли как започва трансформацията? Искате ли да се погрижите за цялостното си здраве? Искате ли да бъдете по-устойчиви на екстремните житейски ситуации?

И защо точно осъзнаване?

Ще ви кажа…

Защото за мен осъзнаването е най-важното,

вълнуващо, градивно, смислено и устойчиво усещане, което всеки може да постигне…

Затова в рамките на поредния фестивал „Свободата да Бъдеш“, ще имаме „Час по осъзнаване“ и заедно ще осъзнаем всеки един миг от тази заедност.

Аз – за да направя още една крачка от моя път, заедно с вас.

А вие просто ми се доверете!

 

Контакт с Биляна Савова

последвайте Биляна в социалните мрежи

JustBe Colibri