CaliVita International

CaliVita International е водеща МЛМ компания, която произвежда и разпространява най- високо качество продукти в сферата на здравето и виталността. Фирмата предоставя изключителни хранителни добавки- витамини, минерали, билки, козметика, уреди за благоприятно въздействие на здравето и за дома по целия свят вече повече от 27 години. CaliVita е общество основано върху възгледите за здравословен начин на живот и едновременно с това финансова независимост.

Консумацията на хранителни добавки е незаменима част от съвременния начин на живот. От съществено значение е какви конкретни продукти и с какво точно съдържание консумирате.

CaliVita International се стреми да предложи най-доброто на своите клиенти. За нас това означава не само насока в нашите разработки, които да се основават на нуждите, но също и повече от 3000 опитни и всеотдайни специалисти по целия свят, които работят без умора, за да осигурят такива продукти, които са съобразени с най-последните медицински проучвания, разработки и тенденции.

Експертите на фирмата съблюдават качеството и контрола на продуктите от техния произход до достигането им до клиента, докато на вас се предоставят информационни материали от, които можете да получите много информация относно традиционните медицински практики и най-последните научни открития.

Продуктите на CaliVita преминават през няколко нива на контрол, докато суровините се обработят до получаването на крайния продукт. 12 000 теста годишно осигуряват предлагането на пазара на над 500 съставки в чист вид и от най-добро качество.

Всички, които са насочили вниманието си към необходимостта от на хранителни добавки, които да подпомогнат пълноценния хранителен режим и превенция на здравето отчитат като резултат скок в продажбите си.

Ако искате да се гмурнете в това начинание не губете време! CaliVita ви помага да постигнете целите си с широк кръг от продукти за запазване на здравето и уникална възможност за бизнес.

Повече информация можете да намерите на: www.calivita.bg