Димитър Жечев – Димо

Димитър Жечев - Димо

В работата си Димо набляга на преживяването на потиснати емоции, което води до вътрешна свобода и покой. За целта използва два основни подхода – Терапия и Тантра, здраво стъпили върху Медитация. Работата му е силно вдъхновена от Ошо.

Работи като терапевт от 2007 година.

Тантра

ТАНТРА

Двучасова практика, част от Пролетния JustBe Ритрийт, 4-6 юни, х-л Лион, Боровец

Тези от вас, за които Tантра е равно на секс, ще останат разочаровани. Секс няма да има.🙂

Тантра е подход към живота за израстване в него. Тантра е мястото, където ЖИЗНЕНОСТТА и ОСЪЗНАТОСТТА се срещат. Поставен в трудна ситуация човек може да загуби и двете, като неволно, ограничи дишането, загуби чувствителност, блокира… и в същото време загуби осъзнатост за случващото се.

Тантра създава среда за себеизследване под формата на упражнения и практики за завръща към жизнеността и осъзнатостта. Когато човек се отпусне в тях, настъпва наслада, Нирвана, Сатори, Мокша, Самадхи…

Тантра е преживяване на настоящето дори и при трудност. Особена популярност придобива с практиките си за отпушване на жизнеността в сексуална среда, както по време на самия акт, така и извън него. Тантра е нещо много повече от това, позволяваща и освобождаваща всички сфери от живота да носят наслада.

В семинара ще раздвижим телата, дишането, енергията за да събудим жизнеността и в същото време ще има пространство за осъзнаване на случващото се. Всеки участник ще има възможност практически да изследва отношението си към насладата и страстта. Ще завърши с практика за преживяване на потока на живота в тялото и отпускане в него. Работата ще бъде основно самостоятелна.

Tantra

Контакт с Димо

последвайте димо в социалните мрежи

JustBe Colibri