Христо Божков - Aumenna

Христо Божков – Aumenna

Създател на интегрална вибрационна практика Ауменна – Красивото Цвете. Инж. магистър по енергетика, поет, спортист, писател, художник, певец. От 30 години Христо активно се занимава с различни енергийно вибрационни практики и динамични и екстремни спортове, развиващи основните ни вибрационни инструменти – тялото, сърцето, ума и гласа, водейки един интересен, природосъобразен и щастлив, здравословен начин на живот.

Енергетика на ежедневието

Една лекция за това:

  • Kакво е енергетиката на ежедневието ни и собственото ни пребиваване в нея.
  • Защо е важно осъзнаването на Човека като енергетично вибрационно информационно същество и неговите енергетично вибрационни инструменти тяло, ум, сърце, дишане, глас…
  • Какви са вредните ефекти и последствия от неправилното и неосъзнато боравене с тях, водещи до стрес, преумора, скованост и напрежение.
  • Как могат те да се осъзнаят и овладеят, за да се използват съзнателно и целенасочено в ежедневните ни дейности, давайки ни повече жизнени сили и умения за справяне с стресна напрежението, умората и сковаността.
  • Кога и защо е необходимо да се обърне внимание на това, което се случва, като енергетика в нас.

За всички, които искат да се научат повече за себе си като енергично същество и как да се справят с бичовете на съвременния динамично напрегнат стресиращ живот.