Human Design Bulgaria

Human Design България е организацията, представяща у нас системата за дизайн на човека.

Human design е наука за диференциацията, която описва как сме предразположени да бъдем различни и несравними. Системата ни поднася информация за индивидуалните ни дадености и начините, по които можем да ги реализираме. Тя ни разкрива как сме устроени да взимаме правилните решения за себе си, независимо от естеството им, за да можем да дадем израз на своята уникалност и да осъществим житейското си предназначение.

Human Design България има за цел да популяризира науката за неповторимостта, давайки възможност на повече хора да узнаят как биха могли да осъществят своя потенциал.

Ако сте любопитни да разберете повече за себе си, вашите възможности за реализация, интимните ви и професионални взаимоотношения или за вашите деца, нашият екип е на разположение за:

  • индивидуални анализи и консултации за запознаване с личния ви дизайн,
  • партньорски анализи,
  • анализ на житейските цикли;
  • анализ на предназначението в живота;
  • здравословен анализ;
  • кариерни и екипни анализи за професионално ориентиране и развитие;

Ние организираме и провеждаме отворени лекции, въвеждащи и общообразователни семинари и групи за подкрепа, а за да направим системата по-достъпна за повече хора, обучаваме и сертифицираме професионални анализатори в human design.

Заповядайте на щанда ни, за да се запознаем и да ви разкажем за предстоящите ни нови събития и възможности, чрез които бихме искали да ви тласнем да поемете на най-вълнуващото пътешествие – към себе си.

За контакти: Петя Благоева, тел. 0889 37 19 36, info@humandesignbulgaria.com, www.humandesignbulgaria.com