Ирина Иванова

Ирина Иванова

Фестивал Свободата да бъдеш | XX издание | 22 април 2023 | Интер Експо Център

По-малко от всичко или по малко от всичко

По-малко, вместо повече (материални притежания), защо не?! Вече повече от десетилетие Ирина е избрала да живее с тази максима. И с всяка изминала година е все по-уверена в избраната посока – да притежава по-малко вещи, но да има повече от важните за нея неща – приключения, пътувания, време със скъпите ѝ хора, музика, картини, театър, кино, книги.

За консуматорството, робството, което ни налагат вещите, за лекотата да имаш по-малко, за единството ни с всичко, което ни заобикаля, за това как да притежаваме и консумираме по-малко може да е нашия принос към опазването на планетата. Ето за това ще си говорим на 22 април.

.

Ирина Иванова е “специалист” по хората. От 27 години се занимава с подбор на персонал. Както казва сама за себе си, все по-рядко нещо свързано с хората може да я изненада.

Изненадващото при нея е, че завършила Статистика, една доста изискваща дисциплина, но нито ден не е практикувала по специалността си.

Вместо това, тя ежедневно се среща и говори с хора, търсещи работа и бизнеси, търсещи служители.

Казва за себе си, че много рано в живота е разбрала, че освен храна и вода, за да живее ѝ е необходим контакт с хора. И Съдбата ѝ предлага тази възможност, срещайки я със сегашната ѝ професия.

Счита себе си за ежедневно щастлив човек. Такъв, който е щастлив не на пикове и спадове, а равномерно. И смята, че това е така, защото е в мир със себе си и интуитивно е успяла правилно да подбере важните за нея хора.

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email