Ивета Христулева

Ивета Христулева

Ивета в имидж-консултант. Работата й е да подобрява начина на живот и външния вид на хората, като ги обучава в това, кое е най-подходящото за тях. Сертифицирана е от английската школа Colour me beautiful.

Енергия от цветовете

Какво са цветовете, и как може да се заредим с енергия от тях?

Всичко около нас е енергия и цветовете също. Те ни заобикалят и дават своето отражение, дори и без ние да знаем. Затова е по-добре да се запознаем с тази информация и да приложим за по-успешно и красиво ежедневие.

Понякога цветовете и влиянието им е толкова силно, че може да промени настроението ни, отношението към някой човек, взимането на решение и даже дали  определен човек ни привлича. Може да сме уморени и безжизнени само защото прекаляваме с някой цвят. Може да искаме да сме ведри и романтични, а хората да ни казват, че сме мрачни и затворени и причината отново да е в цветовете, които носим.

Нашата външност е изражение на нашите подсъзнателни процеси.

Нека разкрием малко повече за тях чрез нашата цветова картина. Вижте кои сте през цветовете, опознайте себе си откъм шарената страна и дайте изява на същността си. Така ще получите енергия, ще сте жизнени и в най-мрачните дни и ще имате добро настроение много повече отколкото сте си представяли.

Това е темата на нашата среща на фетивала.