Jamieson
Claire Edwin Jamieson

Как започна всичко

Jamieson Laboratories е създадена през 1922 г. от Клер Джеймисън в Канада. Компанията е един от най-старите и най-големи производители и дистрибутори на естествени витамини, минерали и хранителни добавки. Лидер, спечелил позициите си с постоянното предоставяне на нови продукти от най-високо качество и чистота.

Jamieson разпространява продуктите си в над 50 страни по света.

В продължение на 90 г. компанията успява да наложи името Jamieson на пазара и се превръща в признат канадски производител. Търговската марка Jamieson се асоциира с най-добрите продукти на пазара – само в Канада се предлагат над 220 вида качествени витамини, минерали и растителни съставки, плюс повече от 50 уникални патентовани формули, които стимулират жизнеността и здравето на хора от всички възрасти.

Качество без конкуренция 360 Pure

Продуктовата листа включва висококачествени витамини с доказан ефект и без аналог, съдържащи клинично доказани антиоксиданти, които ни помагат да се чувстваме по-жизнени и енергични. Признат като лидер в отрасъла, Jamieson Laboratories успява да изгради доверие в клиента към продуктите, тяхното качество и чистота. В центъра на това доверие са високо технологичните фармацевтични производствени лаборатории на Jamieson в Уиндзор, Онтарио и разработването и производството на продукти посредством изключителния протокол за качество 360 Pure. Тази инициатива обединява минимум 360 научни процедури за контрол на качеството, калибрирани биологични изследвания и клинични процедури, които са част от стандарта за одобрение от GMP (Добра производствена практика) на канадския здравен департамент. Jamieson е сертифицирана по GMP фармацевтична компания и редовно се проверява от Здравния департамент на Канада.

Jamieson Laboratories днес

От изпълнителните си офиси в Торонто, Jamieson Laboratories докосва живота на потребителите по цял свят. Към момента предлагаме нашите продукти в повече от 50 страни из всички главни географски райони, включително Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка, Азия, Европа, Русия, Близкия изток и Африка. Със своята сила на знанията и международния си опит в служба на местните потребители, Jamieson е една наистина многонационална компания.

www.jamieson.bg

www.facebook.com/jamieson.bg