Център Калей

Център “Калей”

Център “Калей” се ражда през 2010г., но идеята за него живее в сърцата на екипа от дълго време. Името на центъра идва от “Калейдоскоп”, такъв е и той – пъстър, с широк регистър от дейности и услуги в областта на себепознанието и личностното развитие, но преди всичко с фокус към човека, рода и семейството. Специалистите на центъра идват от различни сфери на познанието – психология, коучинг, астрология. Това, което ги обединява е отдадеността им към работа за по-доброто качество на живот на всеки човек и доказаният професионализъм.

Заповядайте на щанда на Център “Калей”, където  нашите специалисти – Биляна Вутова – психолог, Мариана Петрова – коуч и Милена Милева – астролог ще отговорят на ваши въпроси свързани с динамики в семейството, рода и взаимоотношенията изобщо. Всеки желаещ ще получи  безплатно  „Моето звездно семейство”, което ще ви позволи, следвайки инструкциите, да изградите и изследвате сами своята родова задача.

*Милена Милева ще разписва екземпляри на авторската си книга “Родови благословии” от 15:15ч. До 16:45ч. на щанда на център “Калей”, след лекцията си “Катарзисът в семейството и рода”.

На щанда ще се извършват и мини анализи на личната родова карта. Препоръчваме предварителни записвания с цел избягване на изчакването. За целта са необходими вашите рождени данни: дата, място и час на раждане. Мини анализът е с продължителност 15-20 минути и от него ще научите най-важните акценти на кармичността, която има в рода ви.

Можете да изпратите данните си на e-mail: office@kalei.bg