Кремена Станилова

Кремена Станилова

Кремена Станилова е психотелесен психотерапевт с 14-годишен стаж в областта на психотелесната терапия. Разработила е психотерапевтични програми за индивидуална и групова работа в три основни сфери: овластяване на женската енергия и балансиране на мъжката в двата пола; управление на стреса чрез промени в отношението ни и поведенческите ни модели и чрез техники за отключване на т.нар. релаксационен отговор; ефективна комуникация за лични и корпоративни цели.  Води практически семинари за широката публика в тези три области. 

Личен терапевт и водеща на практически групи на студенти в БИНАП.  

Автор е на книгите „Сбогом, паника и стрес” и „Кой кой е на живо и във Фейсбук”, както и на онлайн програмите „Уверени стъпки” – онлайн курс за жени, които искат да повишат своята увереност в личен и бизнес контекст; „Психологически навигатор” – онлайн курс върху 7-те енергийни центъра и поведенията, които ги балансират.

Има интервюта в редица печатни издания и телевизии. Редовен гост в предаването „Без формат”на ETV. Лекциите, семинарите и интервютата й са интригуваща сплав от психотерапия, митология, литература, философия, психоантропология, езотерика.

Повече за нея: www.kremenastanilova.com

Четирите предизвикателства на живота след 35 години

Питагоровата нумерология разпознава три основни психотипа или психологически модели, които имат своите универсални проявления, независимо от времето и мястото. Психотипът не е външна сила или същност, а това, което винаги носим и ни е на разположение. Във всяка нумерологична карта са закодирани вътрешната мотивация, изразена външно, чрез физически реакции, емоции, взаимодействия и партньорски връзки, различен подход към предизвикателствата в живота, различни приоритети и различна потребност от обмен с другите хора. Познавайки, добре себе си и човека до нас ние може да създадем пълноценни отношения, както в личен, така и в професионален план.

 

За Питагоровата нумерология: Мистиката на числата е сърцевината на питагорейската школа. Всичко в природата се измерва и подчинява на съвършен числов ред, закономерности и хармонии. Ако искаме да създадем свят в синхрон с личната ни истина, да участваме в творението, да “отгледаме” свое лично пространство и да осъществим себе си – питагоровата нумерология е ключът!

Питагоровата нумерология е бърз метод, чрез който само с датата на раждане можем да разкрием каква е връзката между Душа, Разум и Тяло и как да работим с нея; Задържаме ли енергията на страха и от какво са водени в действията си нашите партньори? Как проявяваме любовта си? На какъв език говорят чувствата на нашите близки? Каква е нашата вътрешна мотивация и как я проявяваме външно?

Питагоровата матрица илюстрира ясно потока от енергия, като материал за живота. Разкрива мисията на душата, предизвикателствата, с които се срещаме и неотложните задачи в това прераждане.