Мария Стайкова

Мария Стайкова, ICF PCC

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

50 нюанса щастие

Подвластни ли сме на емоциите си?

Или те са подвластни на нас?

Какво стои на пътя на щастието?

И какво ако можехме да осъзнаваме и избираме емоцията, която ни е нужна във всеки важен момент?

Каня ви да споделим преживяване, в една сесия, в която всеки ще избере емоция, ще усети нейните нюанси и ще си създаде начин да си я връща, тогава, когато му е нужна. Какви емоции искате да имате повече в живота си? Щастие? Радост? Увереност? Свобода?…

Заповядайте да ги създадем заедно!

Мария Стайкова е страстен коуч, завладяващ презентатор и опитен фасилитатор. Тя е професионален акредитиран коуч към Международната Коучинг Федерация – ICF. Мария е ментор коуч и обучител на коучове. Тя е съавтор и фасилитатор на първите обучителна и менторска програми на български език, акредитирани от ICF – “ПУЛСът на Коучинга”®, в които от 2014 година насам стотици участници са развили и надградили своите професионални коучинг умения. Мария е също сертифициран коуч за високо ефективни екипи и има над 20 години опит като фасилитатор и обучител в бизнеса и в нестопанската сфера.

От 2016 г. до 2020 г. Мария подкрепя професионлното израстване на коучинг общността в България като част от лидерския екип на Ай Си Еф България, първо като директор професионално развитие, а след това и като председател на сдружението.

Мария е една от шестимата млади лидери от цял свят удостоени за първи път през 2018 г. с наградата на ICF – Young Leaders Award за тяхния потенциал да изведат коучинг професията в бъдещето.

От 2021 г. Мария е в екипа на Бланчард България, като партньор и сертифициран обучител.

Свържете се с Мария

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email