Мария Стайкова, ICF PCC

Мария Стайкова е страстен коуч, завладяващ презентатор и опитен фасилитатор. Тя е професионален акредитиран коуч към Международната Коучинг Федерация – ICF. Мария е ментор коуч и обучител на коучове. Тя е съавтор и фасилитатор на първите обучителна и менторска програми на български език, акредитирани от ICF – “ПУЛСът на Коучинга”®, в които от 2014 година насам стотици участници са развили и надградили своите професионални коучинг умения. Мария е също сертифициран коуч за високо ефективни екипи и има над 20 години опит като фасилитатор и обучител в бизнеса и в нестопанската сфера.

От 2016г. до 2020 г. Мария подкрепя професионлното израстване на коучинг общността в България като част от лидерския екип на Ай Си Еф България, първо като директор професионално развитие, а след това и като председател на сдружението.

Мария е една от шестимата млади лидери от цял свят удостоени за първи път през 2018 г. с наградата на ICF – Young Leaders Award за тяхния потенциал да изведат коучинг професията в бъдещето.

От 2021 г. Мария е в екипа на Бланчард България, като партньор и сертифициран обучител.

Пътят на мисълта

Как се променяме? Каква е причината за трайна промяна? Защо някои хора устяват да се променят, а други не?

Отговорът на тези въпроси се крие в нашето мислене и неговото отражение върху всеки един момент от живота ни.

Каня ви да споделим едно лично и практично изследване на пътя на мисълта ни.

В рамките на 45 минути заедно ще изследваме как мисленето ни се свързва с нашите емоции и чувства и как, променяйки мисленето си, можем да променим и чувствата си. Ще видим как мисленето и чувствата ни управляват нашите действия и резултати и как, насочвайки мисленето и емоциите си, можем да променим действията си и да постигнем различни резултати. 

В края на сесията ще си излезете с работещ подход за предприемане на нужните действия за постигане на по-добри резултати, като осъзнато насочвате своите мисъл и чувства.

Промяната е на една ръка разстояние! Готови ли сте за нея?