Мартин Петров

Мартин Петров

Мартин Петров е сертифициран коуч, мотивационен лектор и треньор по ключови бизнес умения, чиято мисия е да помага на хора и компании да разгърнат и постигнат потенциала си. За последните 10 години Мартин е провел на 3400 обучения, коучинг сесии и семинари за над 16000 човека, работейки с 34 от Fortune 500 компаниите. Мартин е завършил образованието си в България, където изучава Мениджмънт и в Дания, в Зийланд Институт по Бизнес и Технологии, където изучава международен Маркетинг и Мениджмънт.

Мартин е натрупал професионалният си опит в 12 различни държави от Европа и Азия работейки, като външен треньор и коуч за големи компании и индивидуални клиенти.

Мартин фокусирано работи за развитие на лидерството в България и е един от лекторите в програмата “Zhar Leadership”, а също и посредством авторското си обучение – “Бушидо – пътят на Лидера” базирано на принципите за успех на древните Самураи.

Бушидо - принципи за лично лидерство

Бушидо – принципи за лично лидерство, е програма за лично овластяване и постигане на високи резултати в личния и професионален живот.
Ето и някой от ползите от участието ви по време на коучинг работилницата “Бушидо – принципи за лично лидерство”, която ще се проведе в рамките на фестивала: Свободата да бъдеш.

  1. Как да постигнем повече успех в личните си взаимоотношения, чрез принципите на Бушидо.
  2. Как да изградим лична независимост и устойчивост на стрес.
  3. Как да открием личното си призвание и чрез него да вдъхновяваме позитивна промяна в личният ни и професионален живот.
  4. Как да овластим талантите си, за да постигнем личните си цели.