Меглена Костова

Меглена Костова

Фестивал Свободата да бъдеш | XXI издание | 28 октомври 2023 | Интер Експо Център

Справяне със стреса с помощта на метода Нейрографиката – практика

Използваме думата стрес, когато се чувстваме  притиснати,  претоварени,  уморени,  неудовлетворени.

Когато усещаш, че стресът вреди на психическото и на физическото ти здраве, трябва да вземеш мерки, за да се справиш с него.

Иска ти се да мобилизираш всичките си ресурси, за да го пребориш.

Измисляш планове, стратегии и докато мислиш, се нагнетява още “стрес”.

Задайте си въпросите:

  • Коя/кой съм аз и какво искам да бъда?
  • Коя е силата ми?
  • За какво мечтая?
  • Какви планини са се изправили на пътя ми?
  • Ще позволя ли страхове и напрежение да превземат на живота ми?

Може да останеш там, където си, с притесненията, проблемите и тяхната тежест… и да се надяваш, че някак ще се оправят от само себе си …

НО, можеш и да  избереш да направиш крачка към промяната.

Как да направиш тази крачка, за да постигнеш желаното СПОКОЙСТВИЕ и да си върнеш контрола над чувствата и живота си?

Предлагам ти, да опиташ чрез рисуване на Нейрографиката, със собствените си мисли и подсъзнание да намериш енергия и сили да надскочиш тези ситуации.

Нейрографиката е новаторски метод за самопомощ и управление на живота чрез рисуване.

Човекът е съвкупност от впечатления, модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние на нейрографичното рисуване.

Рисувайки мислите си, ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резултат, да генерираш нови чувства, иновативни решения, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.

Един път научиш ли какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

Меглена Костова е инструктор в метода Нейрографика от 2019 година официален инструктор по Нейрографика, художник – приложник, преподавател по системата ” Отключи Художника в теб”, създател на метода – “Рисувай и с двете си ръце”, 

Повече от 1300 неини курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка.

Има платформа за обучение с над 100 авторски уъркшопа и 9 курса сертифицирано обучение по Нейрографиката, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и създадеш свой път и хармонията.

Като художник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, нейната мисия е да ти помогне да отключиш творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко твое решение оттук нататък…

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email