Милена Хаджииванова / Михаил Стефанов

Милена Хаджииванова

Милена е клиничен & организационен психолог, бизнес консултант, коуч, ментор. Над 20 години практика със стратегически HR проекти, развитие на лидери, организационна психология и тренинги. Повече от 6000 консултантски проекта и над 17000 участника, преминали през нейни обучения. 

Преподавател по бизнес психология, мениджмънт и лидерство във ВУЗФ. Създател на Академия за автентично лидерство. Основател на #growRemotes движението в България 

Мотивационен говорител (keynote speaker), водещ на събития, конференции, панели, дискусии, master mind групи. Разказвач на истории  (story teller).

По настоящем (интерим) Главен HR Директор на Булсатком.

Михаил Стефанов
Снимка: Форум Ключ

Михаил Стефанов е експерт по комуникации с над 12-годишен опит в публичното говорене и презентирането. Той е бил говорител на множество национални форуми като TED x Sofia и Форум Ключ и редица международни събития по разнообразни теми. Той е един от основателите на makethem.net – първата българска онлайн медия, фокусирана изцяло върху уменията за презентиране и публично говорене. Михаил е консултант и обучител по креативност, комуникационни и презентационни умения за много водещи компании и неправителствени организации като Coca-Cola България, Загорка АД, Postbank, Каменица АД, Фондация Америка за България, Българското училище за политика, Нов Български университет, Български дарителски форум и др. Той е особено ценен за практическия си подход към обученията, базиран на разнообразния му професионален опит в сферата на публичните комуникации в множество сектори, между които високите технологии и телекому

Психологическата безопасност като супер сила

Толкова често чуваме, че няма вълшебна съставка за успешни взаимоотношения. Дали е така? Лека провокация от един психолог (Милена Хаджииванова) и един консултант по комуникации (Михаил Стефанов). Те ще ви питат, ще разкажат истории, ще ви поканят да опитате и да споделите вкуса. Всичко това - с желанието да промените перспективата и да бъдете все повече майстори на собствените си работни и лични взаимоотношения. Теория и практика на доверието и психологическата безопасност - в тяхната работилница. Заповядайте!