Milena Mileva

Милена Милева

 

Милена Милева е специалист по  семейнo-родова астрология. Над 25 годишната й практика намира естественото си продължение в разработването на един от най-иновативните методи, третиращи семейно-родовата динамика – „Аугуста Монада”.
Тя притежава много интересен и различен, неконвеционален поглед върху материята. В последните години работи изключително отдадено върху сугестопедичното представяне на метода, както и в предаване на натрупания опит под формата на статии, семинари, обучения и индивидуална работа в областта на семейно-родовите отношения.
Милена Милева е един от създателите на център „Калей“ – мястото, в което ще намерите най-прекия път към разрешаване на обвързаните с рода и семейството проблеми.

За контакти: office@kalei.bg

Уеб сайт: www.kalei.bg

Телефон: 0876 642 426

Седемте стълба родова сила

Кои са седемте стълба на родовата сила?

Как можеш да ги използваш за личното си развитие и това на рода?

Да разбереш и приемеш родовете си в тяхната различност, страдание и любов, да осмислиш себе си като продължение на живото Родово дърво, към което принадлежиш – наистина е нещо важно. „7-те стълба Родова сила” са дори повече от това. Те ще ви срещнат с катарзиса, ще ви отведат към прошката, ще направят възможна промяната. Ще се радвам да си поговорим за силата, благословията и блокажите на Любовта. Онази любов, която свързва в единно цяло онези, които са били, тези, които са и онези, които ще бъдат. Очаква ви едно вълнуващо пътуване …