Milena Mileva

Милена Милева

Милена Милева е специалист в областта семейна астрология. Тя притежава много интересен и различен, неконвеционален поглед над материята.

Над 20 годишната й практика в областта на семейната астрология намира естественото си продължение в разработването на един от най-иновативните методи, третиращи семейно-родовата динамика – „Аугуста Монада”.

В последните години работи изключително отдадено в посока обогатяване на метода, както и в предаване на натрупания опит под формата на статии, семинари, обучения и индивидуална работа в областта на семейно-родовите отношения.

Милена Милева е един от създателите на център „Калей“ – мястото, в което ще намерите най-прекия път към разрешаване на обвързаните с рода и семейството проблеми.

За контакти: office@kalei.bg

Уеб сайт: www.kalei.bg

Телефон: 0876 642 426

Катарзисът в семейството и рода

“Едно от най-великите неща,

на които е способен катарзиса,

е приемането на нов смисъл на думи,

които ние използваме всеки ден:

любов, дом, семейство,

преданост ….”

Бенг Кингсли

Темата е основополагаща за създадения от Милена Милева метод за работа със семейно-родовите системи “Аугуста Монада”.

На семинара посветен на него ще научите как се извършва обновлението (в превод от древногръцки “катарзис” означава “пречистване”) и какви са механизмите семейната система да бъде върната към жизнеността и устойчивостта, които заслужава.

И още:

  • какъв е духовният смисъл на катарзиса в семейството и рода;
  • как се проявява той в различните поколения;
  • как да продължим напред след тежки периоди на катарзис;
  • пред какви предизвикателства от гледна точка на семейно-родовата динамика са изправени представителите на 12-те зодиакални знака и как преживяват своя катарзис.