Smart Sisters Co.

Smart Sisters Co. е марка за натурални и 100% високо качествени продукти.

Водени от желанието да открием за нас и близките ни чисти, натурални, устойчиви и етични продукти, решихме да ги създадем. Произведени специално за нас от внимателно подбрани партньори, всички те подкрепят съвременния човек в стремежа към по-пълноценен живот, в хармония и баланс с природата. Изработваме концепциите си, подбираме съставките и партньорите си след внимателни анализи и консултации. Безкомпромисни сме с лоялността и етиката – към нашите партньори и към всички вас, нашите клиенти.

Нашите основни продукти са:

Ръчен занаятчийски шоколад MURSALA – първите в света функицонални шоколади с екстракти от български билки. Всички шоколади MURSALA се изработват от пълномаслени какаови зърна, с произход Латинска Америка от етични ферми към природата и труда на работещите. За да запази полезните свойства на какаото, шоколадът се изработва ръчно чрез bean-to-bar технологията. Извличането на билковите екстракти се осъществява чрез най-качествената и чиста технология в света – CO2 “свръхкритична” екстракция. Тя позволява на процеса да бъде студен, запазващ уникалните свойства и аромати, както и съдържанието на най-висок процент активни вещества от билката. Така екстрактите в MURSALA от Мурсалски чай, Шипка, Бъз, Салвия и Липа са абсолютно чисти. Те имат уникален профил и съдържат терпени, флавоноиди, токофероли, висши мастни киселини, на които се дължат техните антиоксидантни, хипоалергенни, имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства.

MURSALA Wild е във формата на твърд шоколад, както и течен в бурканче. Създаден е да носи енергия и тонус заради специално подбраната комбинация от CO2 екстракти от Мурсалски чай, Шипка и Бъз.

MURSALA Chill out е във формата на твърд шоколад, както и течен в бурканче. Носи релакс и отпускане с комбинация от Салвия, Липа и Мурсалски чай.

БЕЗ готова какаова маса, соя, лецитин, палмово масло, глутен и лактоза. 

Хидролизиран колаген на прах Smart Collagen – Този продукт съдържа хидролизиран телешки колаген, хиалуронова киселина, Вит C, Вит D3. Хидролизираната му форма с ниско молекулно тегло способства за оптималното му и бързо усвояване.

За какво е полезен хидролизираният колаген?

  • способства за поддържане еластичността и свежестта на кожата;
  • оказва благоприятен ефект върху телесното тегло заради високото му протеиново съдържание;
  • аминокиселините в колагена благоприятстват функциите на черния дроб;
  • поддържа функциите на имунната система;
  • поддържане съединителната тъкан в ставите, сухожилията, кръвоносните съдове, косата, ноктите и очите.

БЕЗ глутен, лактоза, соя, захари, мая, ГМО.

Повече за продуктите, които предлагаме може да разгледате в онлайн магазина ни www.smartsistersco.com