Надя Недялкова - Колева

Надя Недялкова - Колева

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

Кратък наръчник по самомилост

Може би мразите закъсненията. Или пък, нещата ви не се получават, защото все нещо непредвидено и независещо от вас става.

Също така, ще бъдете истински щастливи само, ако бяхте/имахте/можехте да…

Вътрешните критични “гласчета”, често предрешени като ценности и навици, ни пречат да чуем звънчето на възможностите и да видим зеленото на светофара на живота. Как да ги заглушим? Като ги заобичаме.

Ще направим крачка напред, за да овладеем неефективните модели на поведение, да спрем отлагането и да заживеем собствения си живот.

Ще надникнем във вътрешните си механизми, които ни пречат да завършим или дори да започнем намисленото и ще разгледаме работещи техники на база 20-годишен практически опит в бизнеса, финансите и майчинството.

Надя Недялкова-Колева е създател на бранда за финансова психология и независимост NNfinances.com и директор във водещ финансов брокер у нас. Икономист по образование и магистър по право с допълнителна специализация от Erasmus University Rotterdam, Надя разполага със зашеметяващите 20 години опит в областта на финансите, недвижимите имоти и инвестиционните проекти.

Със съпруга си Петър Колев и ангажиран екип професионалисти, тя е поставила устойчиви основи за хиляди хора да поемат контрол над финансите и живота си, започвайки още през 2003 година. Нейната успешна кариера включва ръководни позиции в международни финансови холдинги, като спечели титлата “Мениджър на годината” невероятни 8 пъти.

Завършила политическата академия “Атанас Буров” и сертифициран обучител в програми за личностно и бизнес развитие на световно ниво, Надя не е само успешен бизнес лидер и мотивационен лектор, но и активен инициатор и участник в редица социално насочени кампании, посветени на образование, благотворителност и екология. Със съпруга си имат три дъщери.

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email