Naso Libero

 

Naso Libero  e семейство продукти, които се грижат за здравето на дихателните пътища.

Носните пътища и гърлото са подложени на непрестанни бактериални атаки и възпаления.

Naso Libero предлага възможност хремата да се лекува или изцяло да се предотврати, а носната кухина да остане овлажнена и здрава.

Физиологичният разтвор на Naso Libero е опакован в индивидуални стерилни монодози и е изключително подходящ за ежедневна промивка на носа, както при възрастни, така и при деца.

Изотоничният спрей е натурална морска вода (физиологичен разтвор 0,9%), който е подходящ, както за ежедневна хигиена на носа, така и при запушен нос, сенна хрема, синузит, настинки и алергии. Подходящ е за възрастни и деца над 6 месеца.

Хипертоничният спрей съдържа разтвор на морска сол 2%, богат е на минерални соли и морски микроелементи с добавена хиалуронова киселина. Той бързо облекчава тежки хреми, запушен нос, сенна хрема и алергии. Подходящ е за възрастни и деца над 3 години.

Към серията на Naso Libero се присъединяват и 3 нови продукта – масажни гелове за облекчаване на симптомите на настинка и грип.

Naso Libero Balm съдържа в себе си ментол, евкалипт, кедрово масло, масло от мащерка и витамин Е. Балсамът е специално създаден, за да омекоти кожата и да облекчи дискомфорта на кожата и тялото при състояния на настинки, грип, хрема, запушен нос и мускулни болки.

Балсамът се втрива в кожната повърхност в областта на шията, гърдите, врата и крайниците.

Naso Libero Baby Balm е формула създадена специално за най-малките. Тя съдържа лавандула, евкалипт, розмарин, масло от мащерка и токоферол.
Балсамът се втрива нежно и внимателно, без натиск в областта на гърдите, врата и крайниците. Кожата на бебето се масажира до пълното абсорбиране на продукта. Втриването на Naso Libero Baby Balm води до тонизиране и отпускане на мускулите, загряване и хидратиране кожата на бебето, отпушва носа и прави дишането спокойно и умерено.

Naso Libero Propolis Balm е обогатен с прополис и пчелен восък, които омекотяват кожата, стимулират имунната система и облекчават болката в мускулите. Специалната комбинация от прополис, дива мента, евкалипт, масло от камфор, кедрово масло, масло от мащерка, масло от гроздови семки, пчелен восък и токоферол има едновременно облекчаващо и релаксиращо действие върху тялото, съчетано с отпушване на носните пътища.

TePe GOOD

Изработена от Био-базирани нишки от 100% възобновяеми ресурси (рициново масло) и дръжка, изработена от 96% захарна тръстика.

Използвана 100% зелена енергия.

Четките за зъби TePe GOOD™ са с леко заострена глава за лесен достъп и заоблени влакна за нежно и ефикасно почистване.

Предлага се в три размера, подходящи за възрастни и деца.

  • TePe GOOD™ Regular Soft
  • TePe GOOD™ Compact Soft
  • TePe GOOD™ Mini Extra Soft

Четката за език TePe GOOD™ е проектирана да премахва бактериите от езика. Дизайнът и пасва на естествените извивки на езика, което предотвратява рефлекса за повръщане.

  • Три пера за троен почистващ ефект
  • Предотвратява лошия дъх
  • Подходяща за почистване в миялна машина