Неда Терзиева

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Неда Терзиева

Неда Терзиева е дипломиран психолог от СУ „Климент Охридски” със специалност „Клинична и консултативна психология”

Практикува лечение с квантова терапия, лечение със собствена и Рей-Ки енергия, лечение с жива и мъртва вода, диагностика с квантов анализатор и е оператор на уреда Аура камера. Придобива трета мастърска степен в учението за енергията Рей-Ки. Отдава се на безмълвното знание на толтекските принципи и законите на транссърфинга на реалността.

Днес тя провежда консултации, диагностика и лечение в центъра си.

Балансиране на ин-ян енергиите

Животът е усещане за баланс. Въпросът е, че дори на най-фундаментално ниво Вселената се стреми да поддържа баланс. Защо хората трябва да бъдат освободени от това велико космическо взаимодействие? Разбира се, ние не сме, но понякога се оставяме да изпаднем от равновесие. В тези случаи бихме били разумни да върнем себе си в хармония, като идентифицираме онези области, които остават дефицитни.

Стресът и болестта са начинът на природата да ни каже, че сме извън баланс. Целият живот се управлява от взаимодействието на две динамични сили познати в традиционната китайска медицина като Ин и Ян. Какво представляват те, за кои енергии отговарят, как да ги разпознаем и да ги доведем до баланс ще говорим на предстоящата лекция.