Сертифициран LEGO® Serious Play® фасилитатор

ПРИМА Адвайс ООД

ПРИМА Адвайс ООД е консултантска компания специализирана в оптимизация на талантите. Компанията е създадена през 2007 г. и предоставя консултантски услуги на компании в Централна и Източна Европа, с фокус в: оптимизация на талантите, организационно консултиране, индивидуални и екипни поведенчески и когнитивни профили и анализи и индивидуален и екипен коучинг.

Даниела Пирьова, MA, MBA е основател, управител и главен консултант в компанията и притежава дългогодишен опит в изграждане и трансформиране на организации и екипи в местни и международни компании в Централна и Източна Европа през последните двадесет години.

Даниела е Сертифициран консултант по оптимизация на талантите и Асоцииран партньор на Predictive Advantage SA – Cертифициран партньор на The Predictive Index® (PI) в Европа. Тя е и Сертифициран LEGO® Serious Play® фасилитатор от The Association of Master Trainers in the LEGO SERIOUS PLAY Method и е сертифицирана да прилага и Дизайн мислене с LEGO® Serious Play®. Сертифициран индивидуален и екипен коуч е и член на Международната коуч федерация (ICF) и Коуч федерацията в България.

 

Контакти:

GSM: 0888701668

office@primadvice.com

www.primadvice.com

www,seriousplayinbusiness.com