RINGANA

Фирма Рингана (www.ringana.com) е частна австрийска фамилна компания за производство на продукти за грижа за кожата и хранителни добавки. Продуктите й се произвеждат от пресни, натурални и изцяло растителни (веган) съставки и не се тестват върху животни. Компанията е основана преди 23 години и вече е добре представена на западноевропейския пазар, като усилията й в последните години са насочени към постепенно интернационализиране и утвърждаване в цяла Европа.

Фирмата бележи средногодишен ръст от 40% и е водещ проиводител на козметика в Австрия. Продуктите ѝ се разпространяват посредством специален бизнес модел и след първоначална клиентска регистрация могат да бъдат свободно поръчвани от клиентите директно от официалния интернет сайт на фирмата. Този метод на разпространение се налага предимно заради пряснотата на вложените продукти и краткия им срок на годност. Все пак, няма как да се наслаждаваме на 100 % свежест, без тя да има някакъв логичен срок на годност. Поръчките се доставят до клиентски адрес, без да се налага да преминават през складове, магазини, офиси, партньори (дистрибутори) и т.н..

Фирма Рингана се основава на четири стълба, които формират фирмената ѝ политика:

  1. 100 % свежест – всички продукти се приготвят от свежи съставки и не съдържат консерванти и подобрители. Продуктите се берат пресни при достигане на най-високата степен на зрялост и се обработват веднага. Рингана не разполага със скадове за складиране на стока. Олито за зъби например се произвежда на 6 до 8 партиди всеки месец, за да достигне до клиентите с максимална свежест
  2. 100 % активки съставки – продуктите на Рингана се състоят от 100 % активни ссъставки. При обикновената козметика активните съставки в продуктите не надвижават 5 % от състава им (в масовия случай дори са под 3 %).
  3. 100 % последователност – Рингана спазва изключително последователна политика по отношение на природосъобразността на своите продукти. Не само самите продукти се състоят от натурални съставки, а и начина на производството им, опаковките, в които те достигат до клиентите са произведени при спазване на най-високи изисквания относно опазване на околната среда. Например: Опаковките, в които са повечето продукти се произвеждат от захарна тръстика, вместо пластмаса. За стъклените шишенца Рингана е въвела специална програма, с която цели да мотивира клиентите си да ги събират и изпратят обратно на Рингана, като при връщане на 10 стъклени опаковки, клиентът получава един продукт по негов избор безплатно. Самите картони и рекламни материали се изработват на рециклирана хартия, а вместо стиропор за пълнеж в кашоните с пратките се използват специални бели царевични пръчици, които са 100% биоразградими и т.н.
  4. 100 % етика – Фирмата се стреми да поддържа етична политика както в отношенията си със своите партньори, дистрибутори, доставчици, така и със своите клиенти. Продуктите не се тестват върху животни и са с напълно растителен произход (веган).

Тук накратко бихме искали да споменем бестселърите на Рингана, които със сигурност заслужават Вашето по-обстойно внимание:

 

  • Капсулите Омега 3 вегиплюс (изключително от растителен произход)
  • Сашета Антиокс
  • Фреш крем медиум (за смесена кожа)
  • Фреш олио за зъби
  • ободряващата напитка Чи__

Надяваме са да откриете и Вашите продукти!

www.ringana.com