Росица Георгиева

Росица Георгиева

Росица Георгиева е изследовател, водещ и пътешественик. След 15 години работа за правителствени и международни организации, тя посвещава усилията си на търсенето на ефективни механизми за по-качествен начин на живот. Вярва че, радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш отдаден, присъстващ и буден във всеки момент. Последните 10 години изучава различни техники за работа с пространството: фенг шуй, енергийно изчистване дома и кристалотерапия.  Ученичка е на Мери Даймънд и на Яп Чен Хай – един от малкото гранд майстори в света.  От 2007 г. има реализирани над 500 проекта в България, Гърция и САЩ. Продължава да пътува, да учи и да преподава при всяка възможност.

rositsa@spaceandrituals.com
rositsa@fengshui.bg

Екстериор, интериор и липсващото парче от пъзела

Фън шуй. Какво е това и има ли място в живота ни?  Каква е връзката между човека и пространството, което обитава? Може ли това „ фън нещо си“ да ни помогне да променим живота си към по -добро?

Ние сме енергийни същества. Любовта, здравето и благосъстоянието са форми на енергия. Фън шуй е единственият инструмент, който ни дава възможност да манипулираме, променяме и използваме външната енергия, така че тя да работи за нас.