Росица Георгиева

Росица Георгиева

Росица Георгиева е изследовател, водещ и пътешественик. След 15 години работа за правителствени и международни организации, тя посвещава усилията си на търсенето на ефективни механизми за по-качествен начин на живот. Вярва че, радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш отдаден, присъстващ и буден във всеки момент. Последните 10 години изучава различни техники за работа с пространството: фенг шуй, енергийно изчистване дома и кристалотерапия.  Ученичка е на Мери Даймънд и на Яп Чен Хай – един от малкото гранд майстори в света.  От 2007 г. има реализирани над 500 проекта в България, Гърция и САЩ. Продължава да пътува, да учи и да преподава при всяка възможност.

rositsa@spaceandrituals.com
rositsa@fengshui.bg

Една торба с камъни или магията на кристалите

Кристалите са най-подредената и стабилна форма на материя във Вселената. Те са магическо средство, с помощта на което може да се постигне промяна и хармония. Притежават силата да разширяват съзнанието, да намаляват стреса и да зареждат с лечебни енергии.

Те настройват неуловимите енергии в тялото и карат неразположението да изчезне, намирайки причините в дълбочина. Кристалите работят чрез вибрации, като променят баланса на биомагнитното поле, обграждащо физическото тяло и активират свързващите точки с чакрите. С възстановяването на равновесието в чакрите много от физическите и емоционалните неразположения могат да се облекчат.