Росица Георгиева

Росица Георгиева

Росица Георгиева е лектор, изследовател и пътешественик. След 15 години работа за правителствени и международни организации, тя посвещава усилията си на търсенето на ефективни механизми за по-качествен начин на живот. Вярва, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш отдаден, присъстващ и буден във всеки момент. Последните 15 години изучава различни техники за работа с тялото и пространството: кристалолечение, освобождаващи и шамански ритуали, фенг шуй. Животът я среща отблизо и с безценната мъдрост на Алекс Орбито, Гуру Прем Нирмал, Естер Браво, Олег Чьорне. Ученичка е на Гуру Йоги Тан и гранд майстор Яп Чен Хай. Има реализирани над 2000 проекта в България, Гърция и САЩ. Продължава да пътува, да учи и да преподава при всяка възможност. Води групи в различни части на света. Лекциите й вдъхновяват хората и им дават усещане за надежда как всеки има силата да промени своите ограничаващи убеждения и да живее живота, който наистина иска.

rositsa@spaceandrituals.com
rositsa@fengshui.bg

Местата на силата

Има места, за които се казва, че притежават мощни духовни свойства, или са благоприятни за молитва, медитация и изцеление. Те носят чувство на вътрешен мир или действат като мощни центрове на физическо и емоционално изцеление. Нямат карта, но могат да бъдат проследени чрез свързване на древни и свещени точки на планетата или да бъдат водопади, високи планини, стари гори, приказни поляни, древни светилища, близо до мястото където живеем.

И всички имат нещо общо – способността да ни помогнат да се чувстваме по-свързани със себе си и с нещо много по голямо… Затова ги търсим ги, искаме да се докоснем до пулсиращата им енергия, да се заредим, да се изцелим. Но знаем ли как? Подготвени ли сме за древните магически сили, които обитават тези места? Замисляме ли се някога, че освен да вземем трябва и нещо да дадем… или мястото само ще си го вземе?