Сатя Стив

Сатя Стив

Роден и израснал в Индия, днес той живее във Варна. От ранно детство силно го привлича всичко свързано с духовността. Сатя Стив събужда своя вътрешен учител за да заздрави тази връзка с духовността. Запознава се с огромно количество литературни източници, изучавайки алтернативни методи за лечение и разнообразни терапии. Посетил е над 30 държави, изследвайки различните култури и предизвикателствата на модерното съвременно ежедневие. Лечител по сърце.

Сатя е учител по йога и медитация, както и духовен психолог. В работата си той интегрира и интуитивните си способности.

Учил и живял в редица ашрами в Индия, изучавал различни лечебни философии, той развива себе си и в корпоративния свят, придобивайки широк професионален опит. Всичко това допринася за ролята му на наставник в живототрансформацията.

Сатя е променил живота на много хора като им помага да намерят баланс между материалния и духовния свят.

Сатя акцентира върху важността на това да събудим Учителя вътре в нас и неизбежните последствия от това събуждане.

Той ли е или тя?

Той ли е или тя? Незавършени един без друг. Пазещи любовта и своето съкровище. Ако единият не е там, това е фатално за другия. Тя е ключалката, а той – ключът. Един без друг те не могат да бъдат свободни. Правилата на любовта са прости, но въпреки това тъгата е нещо нормално. Той ли е или тя? Узнайте от Сатя Стив за системата на чакрите и връзката със себе си и останалите.