Сатя Стив

Сатя Стив

Роден и израснал в Индия, днес той живее във Варна. От ранно детство силно го привлича всичко свързано с духовността. Сатя Стив събужда своя вътрешен учител за да заздрави тази връзка с духовността. Запознава се с огромно количество литературни източници, изучавайки алтернативни методи за лечение и разнообразни терапии. Посетил е над 30 държави, изследвайки различните култури и предизвикателствата на модерното съвременно ежедневие. Лечител по сърце.

Сатя е учител по йога и медитация, както и духовен психолог. В работата си той интегрира и интуитивните си способности.

Учил и живял в редица ашрами в Индия, изучавал различни лечебни философии, той развива себе си и в корпоративния свят, придобивайки широк професионален опит. Всичко това допринася за ролята му на наставник в живототрансформацията.

Сатя е променил живота на много хора като им помага да намерят баланс между материалния и духовния свят.

Сатя акцентира върху важността на това да събудим Учителя вътре в нас и неизбежните последствия от това събуждане.

Вътрешният диалог като извор на стрес

Плодовете имат нужда от клони, на които да растат. Клоните имат нужда от дърво, а дървото се нуждае от семка за да порасте. Всичко е един затворен цикъл. Всяко нещо има своя корен.

Стресът също има не един такъв, но най-силният от всички подскача в главите ни. Нашият ум обожава активността, непрекъснато поражда мисли, фантазира, разсъждава, приема, отхвърля…това може да причини излишно напрежение и болка.

Заповядайте на интересен разговор със Сатя Стив, за да разберете какви са нюансите на стреса и как да се справите с манипулиращата му природа.