Solgar

Висококачествените хранителни добавки SOLGAR се произвеждат само от 100% естествени суровини (подходящи за вегани и вегетарианци) и това представлява основно конкурентно предимство. Ангажиментът на SOLGAR  за безкомпромисно качество и придържане към науката за храненето я нарежда сред водещите фирми за хранителни добавки в света.

SOLGAR е първата компания в света, която прилага истинска нанотехнология в хранителните добавки, осъществявайки амбициите и целите и оправдавайки многогодишните усилия и изследвания. Технологията, която се използва, е получила 1-ва Награда за изследване и развитие 2006 Frost and Sullivan.

В България SOLGAR се представлява от фирма ISO PLUS ЕООД. Компанията избира да представлява и да предоставя на пазара натурални продукти с високи стандарти от водещи компании в чужбина с многогодишен опит и новаторски дух в своя бранш.

SOLGARНауката за храненето. Американски висококачествени хранителни добавки и световен лидер в областта на храненето от 1947г.

Оptima Health & Nutrition Натуралният избор за по здравословен начин на живот. Козметична линия продукти и хранителни добавки.

dr.organic – Вдъхновена от природата натурална козметика, спечелила награда, серия от продукти грижа за кожата, косата и тялото.

myelements – природни хранителни добавки myelements, които олицетворяват философията и визията на компанията за цялостен здравословен начин на живот и благоденствие.

Офциална интернет страница SOLGAR: http://www.healthyme.bg