Добре дошли в TYENT България!

Ние сме екип от съзнателни, търсещи хора, посветени на човешкия прогрес.

Нашата мисия е да вдъхновяваме човечеството да бъде по-съзнателно и разумно поставяйки здравето си и здравето на планетата в центъра на своето съществуване. Ние сме мечтатели, които променяме настоящето в името на човечеството и планетата Земя. Посредством най- модерните здравни технологии, осигуряваме чиста, жива вода до всеки един дом и всяко едно семейство, благодарение на което помагаме на планетата да се отърси от огромното екологично бреме – пласмасовите отпадъци.
Вярваме, че нашите йонизатори за вода Tyent са незаменими и вярваме, че и вие съвсем скоро ще разберете това. Можете да се наслаждавате на използването на водата от вашия йонизатор, наречена Tyent Water във всеки един момент на вашето ежедневие. От изгрев, до залез Слънце.

Йонизаторите за вода Tyent не само произвеждат най- чистата и жива йонизирана вода, пълна с антиоксиданти, но и замества десетки домакински пособия за почистване и обработване, а по този начин пести вашето време и средства. Няма да отнеме много, докато вие и вашето семейство започнете да живеете и да се чувствате по-добре, благодарение на йонизаторите за вода Tyent.
Ще бъдете изненадани по колко начина йонизаторите за вода на Tyent ще ви помогнат да улесните живота си и да направите по- чисто и по-здравословно ежедневието си. Дори вашите домашни любимци ще усетят разликата.

С репутация, която е безпрецедентна, можете да се доверите на продуктите на Tyent. Този факт е подкрепен с 26 години отлични производствени практики, благодарение на които ви представяме най-високотехнологичните йонизатори в света.
Компанията е представена в 55 страни и 6 континента. България е най-младият член на Южнокорейския технологичен лидер.
Здравето на всеки един от нас зависи от качеството на водата, която приемаме. Изследванията на учени от цял свят доказват, че ако пием само висококачествена вода, продължителността на живота ни ще се увеличи с 10-15 години. Сред хората, които редовно
пият вода от естествени извори и кладенци, има и множество столетници. И много от вас вероятно са забелязали, че прием на само една чаша висококачествена вода, се усеща прилив на сили, а след като опитате другата, с лошо качество, се усеща тежест в стомаха и неприятен вкус в устата. Като цяло връзката между водата и Здравето е неуспорим факт.

Без вода- няма живот!