Ванеса Виденова

Ванеса Виденова

Ванеса Виденова е на 27, влогър и писател, споделящ знанията си в насока астрология, психология, духовност и природосъобразен начин на живот от близо шест години. Автор е на две книги – наръчникът за самопомощ “Моята приятелка, паническата атака”, както и “Малка рибла”, която е изповед на десетки хора, асоцииращи се с характеристиките на архетип Риби и Нептун. Основател е и на фондация “Малка рибла”, която е в процес на регистрация, целите на която са обвързани с подкрепа на младите български творци и спонсориране на проекти свързани с изкуство, както и опазване на растителния и животински свят на територията на страната ни.

Как да чуем сърцето - гласът на вътрешното ни дете

Събуждаме се в един нов свят и сме малки, уязвими, нежни и зависими от хората, около нас. С времето порастваме, ставаме отговорни възрастни, но… никой не ни казва, че детето винаги остава живо, някъде там дълбоко в гръдния ни кош. Като съзнателен човек, родител на това дете, често забравяме за него, защото сме толкова далеч – вечно в мислите си, плановете за бъдещето, битовизмите, ангажиментите. То търси път към нас. Дърпа ни за крачола и ни кара да му обърнем внимание. Понякога чуваме, понякога не, понякога само за малко.

На тази лекция ще поговорим за начините, по които то комуникира с нас, тоест,  ще се учим как да бъдем добри родители на нас самите. За да няма болести, за да няма несподелена любов.