Чайове Verve

Чайовете Verve (Върв) са първата в България уникална линия чайове от джинджифил – древно растение с топла енергия, която сгрява и стимулира кръвообращението, като ускорява обмяната на веществата, зарежда с енергия и носи усещане за жизненост.

Чайовете Verve са 100% натурални продукти, създадени с много грижа и уважение, с отлично запазен естествен аромат, цвят и превъзходен вкус.

1. Студени чайове

Представяме ви VERVE ICE TEAS – първите произведени в България 100 % натурални студени чайове от джинджифил. Заповядайте на щанда ни за да опитате най-новите ни изкушения:
– Verve VITALITY – студен чай от джинджифил, мед и лимон
– Verve BALANCE – студен чай от джинджифил с мента и бъз
– Verve ENERGY – студен чай от джинджифил с праскова, хибискус и бял чай
Приготвени чрез класическо запарване от специално подбрани билки и съставки с доказани полезни свойства и деликатно подсладени само с чист пчелен мед. Без захар, синтетични и преработени подсладители, без консерванти, изкуствени оцветители и аромати.

2. Топли чайове – пакетирани

Представяме ви Verve – първите, произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил, с международно признати сертификати за качество и произход. Verve се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични подправки.

На щанда на Verve ще можете да опитате всички 5 уникални комбинации от джинджифил с: канела и портокалови корички / ябълка / зелен чай и лимонена трева / мента / подбрани български билки, които носят неустоим вкус и аромат, и безспорни ползи за организма. И най-хубавото е, че това се случва лесно, бързо и вкусно, където и да се намираш 🙂

3. Иван чай – премиум насипен чай

Заповядайте на щанда на Verve, за гурме дегустация на “ИВАН ЧАЙ & ДЖИНДЖИФИЛ Verve by Nadia Petrova” – уникален за българския пазар. 100% натурален премиум насипен чай, създаден с много вдъхновение от джинджифиловите експерти на Verve, по идея и с екпертизата на нутрициониста и дългогодишен приятел на Verve – Надя Петрова.  ИВАН ЧАЙ & ДЖИНДЖИФИЛ Verve by Nadia Petrova е комбинация от Иван чай (теснолистна върбовка), джинджифил и български мурсалски чай, специално създадена да осигурява на съвременните и динамични хора ежедневно подкрепа на цялостния тонус на организма, повишаване на жизнената енергия и несравнима наслада за сетивата!

4. Шоколади

На щандът на Verve ще ви очаква невероятна гурме изненада: The Ginger Craft Chocolates – първите произведени в България занаятчийски шоколади с джинджифил! Ръчно изработени от смлени в каменна мелница специално селектирани какаови зърна, доставени директно от малки ферми в Еквадор по технологията “bean to bar” – от какаовите зърна до шоколада.

Заповядайте на щанда да опитате Verve DARK GINGER TEMPTATION и Verve GINGER LEMON DELIGHT!  Какви уникални шоколадови изкушения стоят зад тези имена ще можете да разберете на Фестивала “Свободата да бъдеш” – гарантираме неустоима наслада за сетивата с най-високо качество!

 

Контакти

A  гр. София 1606, бул. Ген. Едуард И. Тотлебен 85-87, ет.3

T +359 2 400 55 68

E verve@verveteas.com

W www.verveteas.com

F facebook.com/verveteas