Весела Ангелова

Весела Ангелова

Ако  името определя характера на човек, то  Весела е точно весела. Обича смеха, свежите хора и … много обича да танцува.

Носи новаторски и предприемачески дух, който постоянно я подтиква да избира пътища в живота, по които още никой не е минавал.  След като завършва икономическото си образование, започва да се занимава с частен бизнес в сферата на рекламата. Любопитството й към живота, философията, и духовността я отвеждат не веднъж при различни учители, където усвоява методи и практики за самопознание, духовно и личностно развитие.

Преди шест години решава да съчетае своя бизнес опит с най-голямата си страст – танците и духовността, и създава практика за свободно изразяване чрез танц, който с гордост нарича „Жива вълна“.

Практиката се разраства бързо и днес „Жива вълна“ вече е школа за свободен танц.

Анатомия на истината - танцово-медитативна практика

Усещането за свобода обитава искреността, с която живеем живота си.

В бързия ритъм на злободневните казуси, често волно или неволно избираме лъжата, за да излезем по-лесно от дадена ситуация. Това е само привидно, защото изопачаванията, преувеличените идеи, прикритите мисли, всички те ни отдалечават от същността ни. Лъжата ни измества от онова ядро вътре в нас, където сме в мир със себе си и всичко останало.

Понякога дотолкова сме се отдалечили от истината, че се чувстваме изгубени, но природата ни е дала отлична система, която може да ни напътства отново да се върнем към себе си.

Тази система е езика на тялото и единственото, което е нужно да направим е да започнем малко по малко да се вслушваме в знаците му.  Можем да направим това, не само без усилия, но и изпитвайки удоволствие. Можем да направим това танцувайки.

Каня ви да се отдадем на танц, който води навътре към самите нас.