Vitality Boards

 

Дъски Садху – Гвоздестоене 

Трансформираща практика за надскачане на ограниченията.

Ние сме Красен Томов и Илина Стоянова, създатели на Виталити Бордс. Практиката Гвоздестоене промени живота ни драстично и драматично в рамките на 3 месеца. Това ни даде вдъхновение да споделим и подкрепим всеки, който иска да се докосне до своята вътрешна свобода и безграничност. 

Стъпвайки на пироните човек се среща с голямо предизвикателство – среща всичко, което е отвътре. Това е физическо преживяване как да приемеш болка и тя да изчезне без да се превръща в страдание. Дори и без никаква предварителна подготовка и благодарение на силата ,която е вътре в теб и наш опит, почти всеки надскача всякакви ограничения за себе си като човек и ум.

Резултата е прилив на жизнена енергия, еуфорично настроение вследствие на отделяне на огромно количество ендорфини в тялото и абсолютна яснота и спокойствие на ума. Което може да продължи 24 часа или повече. 

В дългосрочен план редовното Гвоздестоене пречиства и хармонизира физическото, емоционалното и ментално тяло. 

Стимулира множество акупунктурни точки.

Също така е съществен инструмент за постигане на цели, благодарение на %100 Фокус и енергия, които се генерират по време на практиката.

Бърз и ефикасен метод за постигане на спокоен ум, концентрация, виталност и емоционално здраве.

Садху борд или Гвоздестоене е древна йогиска практика на 2000 години за укрепване на духа и тялото.

Предлагаме разнообразни професионално изработени дъски със медни и поцинковани до 1000 пирона, неръждаеми и напълно безопасни за ходилата. Също групови практики за надскачане на себе си, индивидуални сесии и онлайн обучения.

За контакти с нас:

ФБ: https://www.facebook.com/vitallifeboardsbg

ИГ: VitalityBoards 

Тел: 0894616840 Красен Томов / 0894616840 Илина Стоянова