ФЕСТИВАЛЪТ

Фестивалът „Свободата да бъдеш”, който се провежда от 2010 г.  (първите три издания бяха проведени под името „Открий себе си”) събира и представя специалисти в областта на личностното развитие, себепознанието и пълноценния и здравословен начин на живот с хора, които имат интерес и търсят път към по‐щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие.

Поради големият интерес към събитието, от 2015 г. фестивалът се провежда два пъти годишно – през пролетта и през есента.

Колаж сайт large - Copy

СЪДЪРЖАНИЕ

  • 33 лекции, практики, семинари и дръм съркъл, които се провеждат едновременно в 4-те зали на бизнес центъра с общ капацитет 500 души. Входът за залите e с билети, които важат за целия ден за 4-те зали. Цената на билет е 30 лева и с него могат да се посетят 8 различни лекции и практики.
  • Изложение за продукти и услуги, свързани със здравословния живот и личностното развитие – био храни и напитки, био козметика, книги и услуги. Изложението е без билети, със свободен вход.

МЯСТО И ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

Четеринадесетото издание на фестивала „Свободата да бъдеш” ще се проведе в София на 20 април 2019  в Интер Експо и Конгресен Център на бул. Цариградско шосе 147.

ОРГАНИЗАТОРИ

САМУИЛА ЖЕКОВА

дауншифтър


След 16 години на различни мениджърски позиции в корпоративния свят, Самуила рязко сменя посоката си и днес жонглира разнообразни дейности, които имат само едно общо нещо – всички те се правят със сърце или с ръце: социални проекти, организиране на събития, правене на сайтове или бижута, градинарство.

МАРТИН ИВАНОВ

ритъм терапевт и фасилитатор


Мартин Иванов е композитор, ритъм терапевт и основател на Институт Либера. Той провежда музикална терапия за затвори, психиатрични клиники, домове за деца без родители и онкологични клиники. Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги, които прави за световно известни компании. Автор на книгите Алхимия на Ритъма и Звуци от тишината.

ДАНИЕЛА ПИРЬОВА

С над 20 годишен опит като мениджър ЧР и консултант в България и в чужбина, Даниела решава да насочи енергията си извън организациите и да помага на хора, които търсят пътя към общото добруване, личното си израстване, равновесието и смисъла. Изпълнена с неизчерпаемо любопитство към хората и света, тя намира вдъхновение в разностранни дейности: коучинг, управленско консултиране, доброволчески инициативи, креативни практики и изкуство.

Години
Издания
Лекции и практики
Посетители