ФЕСТИВАЛЪТ

Фестивалът „Свободата да бъдеш” събира и представя специалисти в областта на личностното развитие, себепознанието и пълноценния и здравословен начин на живот с хора, които имат интерес и търсят път към по‐щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие.

За своите 11 години и общо 17 издания Фестивал “Свободата да бъдеш” се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие и единственото, за което билетите свършват седмици, а понякога и месеци преди датата.

Колаж сайт large - Copy

СЛЕДВАЩО ИЗДАНИЕ

ФОРМАТ НА ФЕСТИВАЛА

  • 33 лекции, практики, семинари и дръм съркъл, които се провеждат едновременно в 4-те зали на Интер Експо Център с общ капацитет 800 души. Входът за залите e с билети, които важат за целия ден за 4-те зали и могат да се посетят 8 различни лекции и практики.
  • Изложение за продукти и услуги, свързани със здравословния живот и личностното развитие – био храни и напитки, био козметика, книги и услуги. Изложението е без билети, със свободен вход.
  • През 2020 г. обичайният формат на фестивала беше заменен от онлайн издания, като записаните лекции се излъчват и до днес по Neterra.TV и могат да бъдат гледани от всяка точка на света. Достъп до съдържанието от общо 47 лекции се получава след заплащане на билет.

ОРГАНИЗАТОРИ

САМУИЛА ЖЕКОВА

дауншифтър


След 16 години на различни мениджърски позиции в корпоративния свят, Самуила рязко сменя посоката си и днес жонглира разнообразни дейности, които имат само едно общо нещо – всички те се правят със сърце или с ръце: социални проекти, организиране на събития, правене на сайтове или бижута, градинарство.

МАРТИН ИВАНОВ

ритъм терапевт и фасилитатор


Мартин Иванов е композитор, ритъм терапевт и основател на Институт Либера. Той провежда музикална терапия за затвори, психиатрични клиники, домове за деца без родители и онкологични клиники. Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги, които прави за световно известни компании. Автор на книгите Алхимия на Ритъма и Звуци от тишината.

ДАНИЕЛА ПИРЬОВА

С над 20 годишен опит като мениджър ЧР и консултант в България и в чужбина, Даниела решава да насочи енергията си извън организациите и да помага на хора, които търсят пътя към общото добруване, личното си израстване, равновесието и смисъла. Изпълнена с неизчерпаемо любопитство към хората и света, тя намира вдъхновение в разностранни дейности: коучинг, управленско консултиране, доброволчески инициативи, креативни практики и изкуство.