Билетите за програмата са изчерпани!

Заповядайте на изложението към фестивала, което е със свободен вход. Събота, 20-ти октомври, Софарма Бизнес Тауърс. (до КАТ София).

Възможно е да има и билети, оставени за продажба, от хора, чиито приятели не са успели да дойдат на събитието. Попитайте за свободни билети на информационния щанд на фестивала.

Title

Често задавани въпроси

Мога ли да купя билет на място в деня на фестивала?

За последните осем издания билетите свършваха далеч преди събитието и нямаше възможност за купуване на място. Затова, ако искате да присъствате на лекциите и семинарите, не чакайте дълго, а заявете билета си сега.

Какъв е начинът на плащане на билета?

Може да платите билета си по банков път, на каса на Изипей, банкомат или Epay. Избраният начин на плащане се посочва в заявката/поръчката на билет. Срокът за заплащане е 2 работни дни след заявката.

В случай че желатете да получите фактура и заплащате билета като юридическо лице, моля да изберете начин на плащане “Банков превод”.

Как да поръчам билет?

Билетите се поръчват през сайта на фестивала в меню Билети.

Стъпки:
1. Изберете билет и количество.
2. Изберете бутон Поръчайте.
3. Попълнете формата като впишете име и фамилия, актуален имейл и телефон и натиснете бутон Напред.
4. На екрана Ви се визуализира информацията за четирите начина на плащане. Изберете между Банков превод или плащане с Еpay/EasyPay/B-pay
5. Ако изберете плащане с Еpay/EasyPay/B-pay, ще се зареди допълнителен процес. Ако искате да платите с Epay попълнете данните в първия отворен прозорец. Ако искате да платите с EasyPay изберете В брой на каса и запишете кода за плащане. С него ще можете да платите на всяка каса на EasyPay в страната. Ако искате да платите на банкомат изберете последния бутон Банкомат и запишете Код на търговеца и Код на плащане.
Ако не заплатите билета си в срок от два работни дни, регистрацията Ви се анулира.

Платих билета си. Какво следва след това?

След успешно плащане ще получите потвърждаващ имейл от нас, в който ще има линк към билета ви. Разпечатайте го и го носете с вас на събитието. Срещу него ще получите пропуск за залите.

Мога ли да преотстъпя билета си?

Независимо, че са поименни, билетите могат да бъдат преотстъпвани на друго лице, без да е необходимо да информирате Организатора и без да се налага смяна на името.