Title

Регистрацията за предстоящото издание на фестивала още не е отворена.

Очаквайте скоро!.

Често задавани въпроси

Мога ли да купя билет на място в деня на фестивала?

За последните девет издания билетите свършваха далеч преди събитието и нямаше възможност за купуване на място. Затова, ако искате да присъствате на лекциите и семинарите, не чакайте дълго, а заявете билета си сега.

Какъв е начинът на плащане на билета?

Може да платите билета си по банков път, на каса на Изипей, банкомат или Epay. Избраният начин на плащане се посочва в заявката/поръчката на билет. Срокът за заплащане е 2 работни дни след заявката.

В случай че желатете да получите фактура и заплащате билета като юридическо лице, моля да изберете начин на плащане “Банков превод”.

Как да поръчам билет?

Билетите се поръчват през сайта на фестивала в меню Билети.

Стъпки:
1. Изберете билет и количество.
2. Изберете бутон Поръчайте.
3. Попълнете формата като впишете име и фамилия, актуален имейл и телефон и натиснете бутон Напред.
4. На екрана Ви се визуализира информацията за четирите начина на плащане. Изберете между Банков превод или плащане с Еpay/EasyPay/B-pay
5. Ако изберете плащане с Еpay/EasyPay/B-pay, ще се зареди допълнителен процес. Ако искате да платите с Epay попълнете данните в първия отворен прозорец. Ако искате да платите с EasyPay изберете В брой на каса и запишете кода за плащане. С него ще можете да платите на всяка каса на EasyPay в страната. Ако искате да платите на банкомат изберете последния бутон Банкомат и запишете Код на търговеца и Код на плащане.
Ако не заплатите билета си в срок от два работни дни, регистрацията Ви се анулира.

Платих билета си. Какво следва след това?

След успешно плащане ще получите потвърждаващ имейл от нас, в който ще има линк към билета ви. Разпечатайте го и го носете с вас на събитието. Срещу него ще получите пропуск за залите.

Мога ли да преотстъпя билета си?

Независимо, че са поименни, билетите могат да бъдат преотстъпвани на друго лице, без да е необходимо да информирате Организатора и без да се налага смяна на името.