JustBe ритрийт

VIII издание

х-л Лион Боровец | 25-27 август 2023

Ще дишаме, ще се движим, ще се смеем, ще танцуваме, ще медитираме и ще свирим на барабани. Защото всички имаме нужда от това!

JustBe Colibri

Какво включва ритрийтът?

Програма

25 август 2023 (петък)

14:00 - 15:00

15:00– 17:00 Практика

Проф. д-р Десислава Бощнакова

Проф. д-р Десислава Бошнакова | Смехотерапия

"За целите на смеенето, аз ще се подготвя с активности, които да водят до смях. Вие ще трябва да се подготвите също, защото ще трябва да съберете сили, за да се смеете. Поставям си високи цели, както винаги в този живот, за да може каквото и да постигнем, да е по-близо до високото."

17:15 – 19:15 Практика

Аида Марковска

Аида Марковска | Да направим сами родова скица

Родовата скица или геносоциограмата е важен инструмент в родовата терапия и в изучаването на рода и травмите му. С помощта на няколко лесни правила и познания ще ви преподам и науча как да съставите сами своята родова скица, ще разберете по какъв начин в нея се виждат родовите отношения и проблемите, които отработваме от родов характер. Да направим сами геносоциограма на рода е интересно, но и полезно, защото чрез този инструмент се проследяват потоците на родова енергия и силата, с която те ни захранват.

20:00

26 август 2023 (събота)

8:00 - 9:00

9:00-11:00 Практика

Гергана Радович

Гергана Радович | Свържи се със себе си – холистични практики за повече енергия

Мечтаеш ли да имаш достатъчно енергия за всички неща, които са важни за теб – работа, семейство, личен живот, забавления? Мечтаеш ли в края на деня да можеш да се освободиш от напрежението и да отделиш време за себе си? Мечтаеш ли да тренираш малко, но да постигаш много? И ако отговорът ти е „разбира се, че да, но… нямам време, нямам сили, нямам мотивация…“, тази практика е за теб!

11:15-13:15 Практика

Георги Христов | Йога на смеха или как да се справим със "синдрома на отложения живот"

Много често, ако се погледнем отстрани, ще забележим, че увлечени в мелачката на задачи и отговорности, ние забравяме да живеем! Автоматизирано изпълняваме определени програми и почти не изпитваме наслада и удовлетворение. Появява се “Синдромът на отложения живот”. Как да не гледаш живота отстрани и какво точно означава да си включен в живота? Носи ли всичко това повече полза за здравето на тялото и психиката ти? Не само ще потърсим отговори на всички тези въпроси, но и ще активираме заедно удоволствието от живота с разтърсваща сесия с Йога на смеха!

14:15-16:15 Практика

Ирина Драголова

Ирина Драголова | “Да изпуснем пàрата” – игри за намаляване на напрежението

В тези два часа ще направим различни игри, които да ни накарат да отворим вентила на собствената си тенджера под налягане и да се заредим с положителните емоции на приятелското свързване с другите и със себе си.

16:30-18:30 Практика

Радина Сундари | Отвъд ограниченията - танцово-медитативна практика

Не познаваш бъдещето?! Ти се намираш точно там, където трябва да си. Няма да има сигурност, поне не в смисъла, в който обикновено мислиш за сигурността (стъпки, хореография, партньор). Но ще бъде свободно, защото няма да има за кого и за какво да се хванеш – пускаш се, политаш, танцуваш това, което си сега и твоят опит става огромен. Тогава Непознатото е по-открито, по-мирно и по-освобождаващо от всичко, което някога си си представял. Стъпка напред, свободно движение, без страх… отпускане в потока на енергията… доверие и любов към тялото, то знае

20:00

27 август 2023 (неделя)

8:00 - 9:00

9:00-10:00 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Smart Walk

Ходеща медитативна практика, която ще ни зареди с енергия и креативност.

10:00-12:00 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Ритъм терапия

Ритъм терапията ни помага за достигане до по-дълбоко самоопознаване и състояние на „събуден ум“ чрез предизвикване на синхронизирана мозъчна активност и ще ни даде възможност да се освободим от негативните емоции, кризи и емоционални травм

Запази си място сега!

Цена

Цената е 440 лева на човек при настаняване в двойна стая и 480 лева при настаняване в единична стая. При избор на двойна стая следва да посочите и името на втория участник.

Цената включва участие в практиките и 2 нощувки със закуска и вечеря. Напитки и обяд не са включени. Транспортът е самостоятелен. Необходимо е удобно облекло и собствена йога постелка.

Начин на плащане

Плащането се прави до 2 дни след регистрацията – по банков път, на каса на Изипей, през банкомат, Epay или с кредитна карта.

Можете да изберете да платите сега пълната сума или само аванс за запазване на мястото. Във втория случай доплащането се прави до 18-ти август 2023.

Място и дата

Летният JustBe ритрийт ще се проведе в х-л Лион**** в Боровец от 25 до 27 август 2023 (петък до неделя).

Имате въпроси?

Пишете ни на info@justbe.bg или ни се обадете на 0887 18 17 17.