JustBe ритрийт

X издание

Ще дишаме, ще се движим, ще се смеем, ще танцуваме, ще медитираме и ще свирим на барабани. Защото всички имаме нужда от това!

7-9 юни 2024
хотел Лион**** Боровец

Какво включва ритрийтът?

Програма

7 юни 2024 (петък)

14:00 - 15:00

Подарък за участниците в ритрийта

С подаръци от нашите приятели и партньори от Таота ООД

Всеки участник в ритрийта ще получи подарък нощен крем против бръчки и околоочен крем против бръчки от лифтинг серията на Dr. Scheller за зряла кожа с арган и амарант.

15:00– 16:30 Практика

Ирина Драголова

Ирина Драголова | “Да изпуснем пàрата” – игри за намаляване на напрежението

Ще започнем с различни игри, които да ни накарат да отворим вентила на собствената си тенджера под налягане и да се заредим с положителните емоции на приятелското свързване с другите и със себе си.

16:45 – 18:15 Практика

Женя Бърч

Женя Бърч | Свързване с ресурсите - пренатална терапия

Преживяванията в утробата ни определят в кого ще се превърнем като възрастни, защото са несъзнателното, върху което се изгражда съзнателното в нас.
Целта на срещата ни в този час и половина ще бъде да създадем прозорец към утробата ни и да си спомним каква връзка сме имали със средата там и как плацентата и пъпната връв са задоволявали нуждите ни, когато сме изграждали тялото си и нервните си системи. Тази първа връзка е закодирала в нас дали можем да виждаме и да разпознаваме ресурсите, които са ни на разположение, дали ще можем да преживяваме интимност и дали можем да се доверим на себе си и на другия.

19:30

8 юни 2024 (събота)

8:00 - 9:00

9:00-10:30 Практика

Надежда Михайлова

Надежда Михайлова | Как да превърна вътрешния саботьор в съюзник – групова коучинг сесия

• Изследване какво в самите нас ни блокира по пътя към постигане на мечтите ни • Преживяване, в което ще чуем гласа на личния си вътрешен саботьор • Разчитане на скритите послания зад вътрешните ни блокажи • Опитност как един вътрешен саботьор може да е съюзник в постигане на целите и мечтите ни • Интегриране на вътрешния саботьор с цялостната ни осъзнатост .
В края на тази сесия ще имате самочувствие, себеприемане, подход за ненасилствено справяне с личните си само-саботьори, лекота, устрем и идеи за постигане на мечтите си. За да вземете максимума от сесията, елате подготвени с конкретна идея, мечта, цел, която отлагате от известно време.

10:30 - 10:45

10:45-12:15 Практика

Проф. д-р Десислава Бощнакова

Проф. д-р Десислава Бошнакова | Упражнения за развиване на креативно мислене

В рамките на час и половина участниците ще трябва да размърдат мозъка си, да забравят усещането, че има един верен отговор на който и да било въпрос, да усетят удоволствието от това да бъдат свободни в мисленето си и да открият колко е хубав светът, когато го погледнеш с очите на детето, което си бил и е редно да бъдеш отново понякога. И да, има хвърчащи хора, които не идат от космоса, те родени са тук, но сърцата им просто са по-кристални от звук.

14:00-15:30 Практика

Веселин Михайлов

Веселин Михайлов | Хармония и Виталност - интегрална практика

В тази практика ще поемем пътя към вътрешна свързаност и центрираност, събуждане на жизнеността и нейната циркулация, балансране на фрагментирани пластове, като сме закотвени с Будно Съзнание в Настоящето.

16:00-17:30 Практика

Радина Сундари

Радина Сундари | Отвъд ограниченията - танцово-медитативна практика

Не познаваш бъдещето?! Ти се намираш точно там, където трябва да си. Няма да има сигурност, поне не в смисъла, в който обикновено мислиш за сигурността (стъпки, хореография, партньор). Но ще бъде свободно, защото няма да има за кого и за какво да се хванеш – пускаш се, политаш, танцуваш това, което си сега и твоят опит става огромен. Тогава Непознатото е по-открито, по-мирно и по-освобождаващо от всичко, което някога си си представял. Стъпка напред, свободно движение, без страх… отпускане в потока на енергията… доверие и любов към тялото, то знае

19:30

9 юни 2024 (неделя)

8:00 - 9:00

9:00-10:00 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Smart Walk

Ходеща медитативна практика, която ще ни зареди с енергия и креативност.

10:00-11:30 Практика

Мартин Иванов

Мартин Иванов | Ритъм терапия

Ритъм терапията ни помага за достигане до по-дълбоко самоопознаване и състояние на „събуден ум“ чрез предизвикване на синхронизирана мозъчна активност и ще ни даде възможност да се освободим от негативните емоции, кризи и емоционални травми.

Ако имате въпроси или желаете да платите по банков път, вместо с карта, обадете ни се на 0887 18 17 17 или ни пишете на info@justbe.bg

Цена

Цената е 460 лева на човек при настаняване в двойна стая и 495 лева при настаняване в единична стая. При избор на двойна стая следва да посочите и името на втория участник.

Цената включва участие в практиките и 2 нощувки със закуска и вечеря. Напитки и обяд не са включени. Транспортът е самостоятелен. Необходимо е удобно облекло и собствена йога постелка.

Начин на плащане

Плащането се прави с банкова карта – кредитна или дебитна. Ако желаете фактура – моля попълнете данните за фактура във формата на плащане. 

Можете да изберете да платите сега пълната сума или само аванс за запазване на мястото. Във втория случай доплащането се прави до 31-ви май 2024.

Място и дата

Десетото издание на JustBe ритрийт ще се проведе в х-л Лион**** в Боровец от 7 до 9 юни 2024 (петък до неделя).

Имате въпроси?

Пишете ни на info@justbe.bg или ни се обадете на 0887 18 17 17.