Аида Марковска

Аида Марковска

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г.  Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България. Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“, основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

Корените на изобилието и нищетата в родовата памет

Богатството и нагласата към изобилен живот се предават към нас от предците. В съдбата на рода ни се крият тези моменти, в които родът ни утвърждава идеята за бедност или богатство. Ще ви въведа в търсенията си в тази посока, в традиционните вярвания на народа ни по темата и какви са пътищата и терапията, която можем да проведем, за да преработим негативните родови послания за изобилие в позитивни и да позволим на богатството да навлезе във всяка област на живота ни.